Pubg Mobile Cihaz Engelleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yok hocam öyle olur mu, hesabı sen istersen onlarca aç. Senin hesap açmana engel olamazlar ki. şöyle bak olaya, seni interpool uluslararası kaçak olarak arıyor.sen istediğin kadar farklı kimlik değiştebilirsin. lakin suratın değişmiyorsa surat eşleştirmesinden çok kolay yakalarlar. açtığım kimliklerde boşa gider. pc ban olayıda o zaten.pc in karalisteye girerse yani donanım banı yersen ilk tespitte temizde olsan banlanıyorsun.

Onu diyorum hocam, gameloop emülatörde 3 tane cihaz modeli var.3ünde donanım banı yersen o zaman ne yapacaksınki. farklı emülatöre geçmek çözüm değil, hem hileler çalışmıyor hem uyumluluk sorunları var hemde gameloopla eşleşmediğinden maç bunları dklarca zaman alıyor.yani gameloop dışı boş malesef. senin şuan için 3 haktan 1 i gitmiş gözüküyor. kaldı 2 hakkın ona göre. ::D
evet yakında ona bi çözüm bulunur

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
emulatöre ban atar emu değişirsin gameloop atıyor ise (bilmiyorum) herhangi bir spoofer kaldırabilir mobil hakkında bi fikrim yok

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
zannetmiyorum göz boyama için yapılmış bir şeydir sonuçta kimse oyuncu kaybetmek istemez.

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
zannetmiyorum göz boyama için yapılmış bir şeydir sonuçta kimse oyuncu kaybetmek istemez.
Hileye kesin çözüm bulabilseler isterse 1 milyon kişi gitsin yaparlar. çünkü 1 milyon gider 1.5 milyon gelir, artı uc yüklemeleride artar, oyuna güven artar. ben oyuna o kadar para yükleyim, caf caflı giysiler alayım ama adam 1 levellik karakterle bassın hileyi beni vursun. keriz miyim ben. o yüzden uc falan yüklemedim yüklememde. :) ama oyun %95 oranında temiz olursa işler değişir. işte bunun için önemli bir adım olan donanım banını yapmaya çalışıyorlar. sistemi iyi kurarsalar hile ciddi oranda düşer. arkadaşlar bazı spoofer tarzı uygulama ile halledilir diyor, lakin kimse al bak şuara var o program al dene diyemiyor.çünkü işe yarayan gerçek programlar parayla satılıyor. diğeleri sahte, virüslü programlar. ha kişisel olarak beklentim nedir? adam görme dışındaki tüm hilelerin donanım banı atmasını isterim orası ayrı. :)

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Cihaz banından kastın sanırım donanım banı. Hile kullanırsan ve tespit edilirse oyun cihaza ban atıyor ve o cihazla bidaha o oyuna giremiyorsun

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hileye kesin çözüm bulabilseler isterse 1 milyon kişi gitsin yaparlar. çünkü 1 milyon gider 1.5 milyon gelir, artı uc yüklemeleride artar, oyuna güven artar. ben oyuna o kadar para yükleyim, caf caflı giysiler alayım ama adam 1 levellik karakterle bassın hileyi beni vursun. keriz miyim ben. o yüzden uc falan yüklemedim yüklememde. :) ama oyun %95 oranında temiz olursa işler değişir. işte bunun için önemli bir adım olan donanım banını yapmaya çalışıyorlar. sistemi iyi kurarsalar hile ciddi oranda düşer. arkadaşlar bazı spoofer tarzı uygulama ile halledilir diyor, lakin kimse al bak şuara var o program al dene diyemiyor.çünkü işe yarayan gerçek programlar parayla satılıyor. diğeleri sahte, virüslü programlar. ha kişisel olarak beklentim nedir? adam görme dışındaki tüm hilelerin donanım banı atmasını isterim orası ayrı. :)
donanım banı atılsa bile kimse aa ban yedim kabulleneyim mantığın da yaklaşmaz oyuna olan kin ve öfke daha çok artar ve tonla hile daha çok gelmeye başlar fikrimce ücretsiz spoofer kullandım asya da yapılan ücretsiz spooferlar işe yarıyor fakat yapımı zor.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
valorantta 3 ayda kalkıyor ama pubg mobile da ne zaman kalkar bilmiyorum

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
şimdi araştırdım ama çözüm yok gibi pubg mobiledan hwid yiyen hiç göremedim

Çelebi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
şimdi araştırdım ama çözüm yok gibi pubg mobiledan hwid yiyen hiç göremedim
Siterde bu sorunu yaşayanlar yavaş yavaş başladı. Dediğimtim zaten , pubg yaklaşık 2-3 hafta önceden duyuru geçmişti zaten. Ozamana kadar sistemi izlemeye almıştır, bundan sonra daha çok çıkar. çözüm yöntemi olur mu?bilemiyorum, lakin zaman alacağa benziyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kesin çözüm buldum gene 90 fps alıyorum yassaklanan cihazıda aktif ettim

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
ben ban yedım 1 ay ama sadece rankım sıfırlandı baska hesaplarda oynayabılıyorum

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Hocam emulatorlere ban atılıyor diye biliyorum o yüzden sıkıntı yok.

Önce insan olalım
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Cihazın engelleniyor diye biliyorum

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
arkadaşlar bu gün hileden cihaz engelleme yedim. çözümünü bilen var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...