Nasıl yani hocam kalmadı derken, oyuna 2 hafta önce geldim, hemen hemen yeni özellikler getirdim, beyaz karakter obb dosyası olsun, aim assit olsun bunları bansız bir şekilde oyuna ekledim.Çok iyi anlatmışsn fakat bir sorun var pubg kalmadı ortada
Hayır hocam, benim amacım pubg'de nasıl kendi obb veya pak dosyanızı yapicaksiniz, kodlayacaksiniz onu aşılamak, yoksa gerekli bilgilere sahibim zatenhazır kodlanmus confıg bulamadınmı loldekı sc confıglerı gıbı sıtede bı arat belkı atan olmustur
anladım kardesım bu aralar herkez hazır confıg arıyor bende yorulma dıye soyleyeyım dedım
Telegram kanalimda var reklam yasak mı bilmiyorum, ondan paylasmayi tercih etmiyorum, özel sohbet oluşturursanız linki atabilirimhazır cpnfig varmı
Config ve hile çok farklı kavramlardır, config oyunun pak dosyasini unpack yaparak hile ise birkaç ofset ayarı ile yapılır, oyun tarafından algilama orani yuksektir hile hakkinda cok bir bilgim yok ama her oyunda config yapabilecek biriyimhazır config bulabilirsen hileyi üzerinde uyarlıyabilirsin belki
Hazırları var, evet ancak yapmak isteyenlerinde bir başlangıç yapması için bu postu attım dostumEyvallah hocam güzel bilgi ama hazırları var zaten o yüzden uğraşmaya gerek yok
kalmadımı? her gün geçtikçe oyun büyüyorÇok iyi anlatmışsn fakat bir sorun var pubg kalmadı ortada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?