PUBG Mobile de hileler engellenebilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
3 HİZMET YILI
Sizce PUBG Mobile hile dönemi nasıl gidiyor? PUBG Mobile hilelere son verebilecek gibi geliyor, şu anda hile yapımcıları güncelleme de getirmiyor. Tartışalım.
Bence çok kötü oyun hile kaynıyor özellikle yüksek ranklarda hile çok fazla
Post automatically merged:

valla mobil hile kaynıyor arkadasım az önce hile aldım rank kasıyor
Bro artık en kolay yöntem o boş bir hesap açıp yüksek ranklının yanına giriyor ve oyunu alıp rahatça kupa kasıyorlar ben inanmıyorum hilenin biteceğini

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Efendim, biraz geciktiler. Çağımızda hiçbir oyunda hile olmadığını kesin olarak söyleyemezler. Yapan biri mutlaka vardır. İstedikleri kadar önlem alsınlar.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
fps oyunlarında hile kaçınılmaz oluyor. İllaki birileri hile yapıp para ile satıyor ve bu işi ticaret haline getiriyorlar. Ve bu hilelerin sürekli var olması da oyunun yapımcıları tarafından göz ardı ediliyor gibi. İnsanın aklına oyunun yapımcıları ile hile yapımcıları arasında bir anlaşma olduğu geliyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
şirket istese engeller ama pekte meyilli gibi değil

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostum hiç bir oyunda hile engellenemez

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
En başta yapılsaydı belki ama şuan çok zor engellenmesi kaç yıl geçti değişiklik yok

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hileler sürekli çıkmaya devam eder hilelerin önüne geçilemez artık bence. Oyun da zaten eskisi gibi zevk vermiyor herkes hile ile rank kasiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
oyun ilk çıktığı zamanlarda çok fazla hile vardı şuan gittikçe azalıyor fakat asla engellenemez hertürlü hile yapılır

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Her oyunun bir açığı vardır hocam hileleri engelleyemezler her zaman yenisi çıkar

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Tüm oyunlarda zaten hile mevcut oyun yapımcılarının elinde olan birşey degil bitmez hile

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
mobile oyunlarda hile engelleme biraz zor

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Sizce PUBG Mobile hile dönemi nasıl gidiyor? PUBG Mobile hilelere son verebilecek gibi geliyor, şu anda hile yapımcıları güncelleme de getirmiyor. Tartışalım.
o konu için bence erken davransalardı bu kadar oyuncu kaybetmezdi ama bakalım duruma neler olacak

Ultra Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Pubgmobile de hile bitmez hocam çok fazlasıyla para harcaması lazım, tabikide harcamazlar :D Eskiden gelen değerli şeyleri tekrar getirenden ne beklersin ki.
Hadi diyelim uğraştılar ve mobilde anticheat yapmayı başardılar aynısını bilgisayarlar içinde uğraşmaları lazım çok zahmetli bir iş ben uğraşıcaklarını ve para harcıyacaklarını düşünmüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
bitmez o oyunda hile bence biri gider biri gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...