Uzman Üye
araştırırsan bildiğim kadarıyla vardı önceden kullanmıştım google ile arama yap bi istersen
Kanka pubg nin ban sistemi hesabı banlıyor oyüzden sıkıntı olmaz ben bi 10 kere ban yedim ve hala sorunsuz şekilde oynuyorum bende bi sıkıntı olmadı yaniVar kardesim ama memory yuzunden falan atmiyor. Vnx den dolayi atiyor ben yedim ama cozumu kolay
hayir yokDaha önce EzPUBG Mobile kullanmistim, hesabim ban yemisti. sadece HWID ban yememistim, Valorant gibi PUBG Mobile'de de HWID ban var mı?
aimbor her zaman ban atar ben aimbot kulanmyaı bıraktım spry ayarı duzelltim rahat oynuyorum sende deneDaha önce EzPUBG Mobile kullanmistim, hesabim ban yemisti. sadece HWID ban yememistim, Valorant gibi PUBG Mobile'de de HWID ban var mı?
Var diye biliyrumDaha önce EzPUBG Mobile kullanmistim, hesabim ban yemisti. sadece HWID ban yememistim, Valorant gibi PUBG Mobile'de de HWID ban var mı?
Nasıl actın?pubgde var ben yedim
Anladım tesekkur ederim ama flaglenmeyi kaldirmanin bir yolu yokmu?HWID ban yok fakat Gameloop üzerinden kullandığınız emülatörünüzün device ID'si flagleniyor ve yeni açtığınız tüm hesaplar otomatik incelemeye düşüyor, dolayısıyla ban yiyorsunuz.
Nasıl actın?
Post automatically merged:
Anladım tesekkur ederim ama flaglenmeyi kaldirmanin bir yolu yokmu?
Teşekkür ederimPUBG Mobile için PUBG Mobile Device Unbanner v1.0 kullanabilirsiniz. Detaylı bilgi konunun içerisinde mevcut.