PUBG Mobile de HWID ban sistemi var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FixV5
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Format ile kalkıyor pubg için

Onaylı Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
Daha önce EzPUBG Mobile kullanmistim, hesabim ban yemisti. sadece HWID ban yememistim, Valorant gibi PUBG Mobile'de de HWID ban var mı?
Anladığım kadarıyla emülatörün adresinde yerleşik bir şirket var, emülatörünüzün mantıksal varlığı işaretlenmiş ve yeni bir hesap çığlık atsa da gözlemde fark etmiş.
Post automatically merged:

HWID ban yok fakat Gameloop üzerinden kullandığınız emülatörünüzün device ID'si flagleniyor ve yeni açtığınız tüm hesaplar otomatik incelemeye düşüyor, dolayısıyla ban yiyorsunuz.
Rozetim işaretlendikten sonra spoofer'ı kullanırsam yasaktan kurtulabilir miyim?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
HWID bani internet cafe de yerseniz ne oluyor arkadaslar bilen var mı?

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
bunun için spoofer var knkam onu dene

пакуты гітлера
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
var tabikide lakin kolay kolay yemessin o hwid i

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
pubg mobilede hwid ban sistemi yok , ama sürekli yakalanarak hile yapıyorsan , yaptığın hileler memory değiştiren cinstense radara alınırsın kıytırık esp bile açsan banlanabilirsin . yani hwid ban yokta hwid radar var diyelim sana odaklanıyor direk o yüzden hile yapıcaksan vnhax in ürünleri var eskiden ücretsizdi artik parayla satıyorlar ama esp ve aimbotu oldukça smooth ve özelleştirilebilir ayrıca çok optimize bir hacktooldur memory özellikleri çalıştırmadıgın sürece asla ban yemezsin ( video banı hariç kahraman olma görmediğin adami vurma biraz rol yap ban yemeden yıllarca oynarsın) fiyatına göre güzel alet halen :) hack reklamı yasak sanırım yazım filtrelenmiş araştır diyelim güzel smooth hackler var mobile için

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
pubg mobilede hwid ban sistemi yok , ama sürekli yakalanarak hile yapıyorsan , yaptığın hileler memory değiştiren cinstense radara alınırsın kıytırık esp bile açsan banlanabilirsin . yani hwid ban yokta hwid radar var diyelim sana odaklanıyor direk o yüzden hile yapıcaksan ***** in ürünleri var eskiden ücretsizdi artik parayla satıyorlar ama esp ve aimbotu oldukça smooth ve özelleştirilebilir ayrıca çok optimize bir hacktooldur memory özellikleri çalıştırmadıgın sürece asla ban yemezsin ( video banı hariç kahraman olma görmediğin adami vurma biraz rol yap ban yemeden yıllarca oynarsın) fiyatına göre güzel alet halen :) hack reklamı yasak sanırım yazım filtrelenmiş araştır diyelim güzel smooth hackler var mobile için
o dediğin hilenin emuletör hali varsa dm den yazsana filtreye düşüyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
var dostum ama format atınca kalkıyor diye biliyorum

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
o dediğin hilenin emuletör hali varsa dm den yazsana filtreye düşüyor
var dostumda pu7bg mobileda mantık şudur arkadaşlar memory hack yaparsanız işte no recoildir magic bullet tir memorry aimbottur bunlar sizi radara sokar pubg mobile da main hesapta hile yapmanın 2 temel kuralı var 1 çok saglam özelliştirilebilri ESP kullanıcaksınız loot vs işlerinizi garanti altına alıcaksınız ben kullanırken şöyle yapardık espten sadece ihtiyacımız olan itemleri göstermeyi ayarlardik binalara arabaytla yaklaşır loota dışardan bnakar zaman kaybetmeden lootlar cikardik bu çok hayati bi taktik avantaj 2. si bu espde drop ve adamların kutularındaki itemleride gösterme özelligi vardi bu sayede içinde AWM olmayan droba koşmazdik. Ve akıllı bir aimbot yani aimbotunuzu tanımanız ve özelliştirmeniz gerekki doğru anda tetiğe basıp AWM ile karşınızdaki magic bullet no recoil gibi hilelere güvenip hata yapan oyuncuyu tek atışta avlayip saf dışı bırakmak bu şekilde hem güvenli hemde etkili winler alır kendinizi fatihe taşırsınız yani asla rakibi küçümsemeyeceksin veya elindeki hileye aşırı güvenmeyeceksin ki vben oynarken AWM ile rush atip buranın agası benim diyen magic kullanıcısını yere serip takımını bitiriyordum bütün bunları içeren tek 1 hile var zaten oda ücretsizdi artik ücretliye geçmiş araştırırsan dedigim özellikleri görürsün ama asla memory düzenlyeyen hileler kullanma saglam bir esp akıllı ve senin nasıl çalıştıgını yani nerde vurup nerde kaçıracagını bildigin bir aimbot yeterli pubg için onun dışındaki her hile ban yedirir ama 2 ay ama 3 ay sonra illaki yersin biz o hgileleri takim boostlamak amaçlı kullanıyorduk soınra hile ile gezene rank banı falan getirdiler o projede yattı şu an durum nedir bilmiyorum ama yteniden başlayacak olsam eski taktiklerimi uygular gene fatihe çikarim bu anlattıgım stratejide en önemli loot malzemesi " benzin " bu arada silahtan önce onu toplardik biz mobility çok önemli :)

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Pubg mobilede yok diye biliyorum daha önce çok ban yedim fakat hiçbiri hwid değildi

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
PUBG'nin HWID sistemi farklı genellikle kolay kalkıyor.Vanguard gibi uğraştırıcı değil.
NOT:PUBG MOBILE SPOOFER forumda mevcut.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
keşke olmasada var gitmeyecek gibi gider inşallah :D

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Daha önce EzPUBG Mobile kullanmistim, hesabim ban yemisti. sadece HWID ban yememistim, Valorant gibi PUBG Mobile'de de HWID ban var mı?
HWID = Donanım Kimliği anlamına gelir. Eğer ki açtığınız yeni hesaplarda da hile kullanmamanıza rağmen ban yiyorsanız HWID ban yediğinizi gösterir. Okuduğum ve gezindiğim bazı forumlarda HWID ban attığını söylüyorlardı, Emulator'ün Donanım Kimliğine atıyorlardı hem de. Spo kullanarak düzeltiyorlardı, eğer ki öyleyse demek ki Donanım Kimliğiniz yasaklı, kara listeye alınmış demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...