Anladığım kadarıyla emülatörün adresinde yerleşik bir şirket var, emülatörünüzün mantıksal varlığı işaretlenmiş ve yeni bir hesap çığlık atsa da gözlemde fark etmiş.Daha önce EzPUBG Mobile kullanmistim, hesabim ban yemisti. sadece HWID ban yememistim, Valorant gibi PUBG Mobile'de de HWID ban var mı?
Rozetim işaretlendikten sonra spoofer'ı kullanırsam yasaktan kurtulabilir miyim?HWID ban yok fakat Gameloop üzerinden kullandığınız emülatörünüzün device ID'si flagleniyor ve yeni açtığınız tüm hesaplar otomatik incelemeye düşüyor, dolayısıyla ban yiyorsunuz.
varDaha önce EzPUBG Mobile kullanmistim, hesabim ban yemisti. sadece HWID ban yememistim, Valorant gibi PUBG Mobile'de de HWID ban var mı?
o dediğin hilenin emuletör hali varsa dm den yazsana filtreye düşüyorpubg mobilede hwid ban sistemi yok , ama sürekli yakalanarak hile yapıyorsan , yaptığın hileler memory değiştiren cinstense radara alınırsın kıytırık esp bile açsan banlanabilirsin . yani hwid ban yokta hwid radar var diyelim sana odaklanıyor direk o yüzden hile yapıcaksan ***** in ürünleri var eskiden ücretsizdi artik parayla satıyorlar ama esp ve aimbotu oldukça smooth ve özelleştirilebilir ayrıca çok optimize bir hacktooldur memory özellikleri çalıştırmadıgın sürece asla ban yemezsin ( video banı hariç kahraman olma görmediğin adami vurma biraz rol yap ban yemeden yıllarca oynarsın) fiyatına göre güzel alet halenhack reklamı yasak sanırım yazım filtrelenmiş araştır diyelim güzel smooth hackler var mobile için
oyle bir ban sistemi yok defalarça ban yedim her turlu program kurulu pc ye kulandaım oyle bir ban sistemi yokVar kardesim ama memory yuzunden falan atmiyor. Vnx den dolayi atiyor ben yedim ama cozumu kolay
Var kardesim. Var canim. Var gulum. Yok diyip duruyorsunuz. Gel ekle dc gosteriyim var mi yok mu. MCFStone #8231oyle bir ban sistemi yok defalarça ban yedim her turlu program kurulu pc ye kulandaım oyle bir ban sistemi yok
var dostumda pu7bg mobileda mantık şudur arkadaşlar memory hack yaparsanız işte no recoildir magic bullet tir memorry aimbottur bunlar sizi radara sokar pubg mobile da main hesapta hile yapmanın 2 temel kuralı var 1 çok saglam özelliştirilebilri ESP kullanıcaksınız loot vs işlerinizi garanti altına alıcaksınız ben kullanırken şöyle yapardık espten sadece ihtiyacımız olan itemleri göstermeyi ayarlardik binalara arabaytla yaklaşır loota dışardan bnakar zaman kaybetmeden lootlar cikardik bu çok hayati bi taktik avantaj 2. si bu espde drop ve adamların kutularındaki itemleride gösterme özelligi vardi bu sayede içinde AWM olmayan droba koşmazdik. Ve akıllı bir aimbot yani aimbotunuzu tanımanız ve özelliştirmeniz gerekki doğru anda tetiğe basıp AWM ile karşınızdaki magic bullet no recoil gibi hilelere güvenip hata yapan oyuncuyu tek atışta avlayip saf dışı bırakmak bu şekilde hem güvenli hemde etkili winler alır kendinizi fatihe taşırsınız yani asla rakibi küçümsemeyeceksin veya elindeki hileye aşırı güvenmeyeceksin ki vben oynarken AWM ile rush atip buranın agası benim diyen magic kullanıcısını yere serip takımını bitiriyordum bütün bunları içeren tek 1 hile var zaten oda ücretsizdi artik ücretliye geçmiş araştırırsan dedigim özellikleri görürsün ama asla memory düzenlyeyen hileler kullanma saglam bir esp akıllı ve senin nasıl çalıştıgını yani nerde vurup nerde kaçıracagını bildigin bir aimbot yeterli pubg için onun dışındaki her hile ban yedirir ama 2 ay ama 3 ay sonra illaki yersin biz o hgileleri takim boostlamak amaçlı kullanıyorduk soınra hile ile gezene rank banı falan getirdiler o projede yattı şu an durum nedir bilmiyorum ama yteniden başlayacak olsam eski taktiklerimi uygular gene fatihe çikarim bu anlattıgım stratejide en önemli loot malzemesi " benzin " bu arada silahtan önce onu toplardik biz mobility çok önemlio dediğin hilenin emuletör hali varsa dm den yazsana filtreye düşüyor
HWID = Donanım Kimliği anlamına gelir. Eğer ki açtığınız yeni hesaplarda da hile kullanmamanıza rağmen ban yiyorsanız HWID ban yediğinizi gösterir. Okuduğum ve gezindiğim bazı forumlarda HWID ban attığını söylüyorlardı, Emulator'ün Donanım Kimliğine atıyorlardı hem de. Spo kullanarak düzeltiyorlardı, eğer ki öyleyse demek ki Donanım Kimliğiniz yasaklı, kara listeye alınmış demektir.Daha önce EzPUBG Mobile kullanmistim, hesabim ban yemisti. sadece HWID ban yememistim, Valorant gibi PUBG Mobile'de de HWID ban var mı?