pubg mobile devri bitti mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
oyun oynayamıyoruz arkadaş herkes pro olmuş hile açıyor millet hilesiz oynanmaz oldu EZPUBGM bir an önce güncellenmeli
Duyar kasıcn sandım ezpubgm nerde diyince patladım.
Reis pubg devri bitmez hileye bir çözüm bulurlar hileler azalır tekrar oynanmaya başlar tekrar hile gelir mi gelir EZPUBGM tahminimce 1 ila 1.5 ay sonra güncellenicek öyle bir şey hissediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
arkadaşım geçenlerde MH çalışanı EzPubgm hakkındaki sorularımızı yanıtladı. beyefendiye göre 1.5 yıldır EzPubgm tespit edilmiyordu ve pubg mobile 2.4 güncellemesinden sonra tespit edildi ve MH-personeli şu anda üzerinde çalışıyor birkaç ay süreceğini söylüyorlar. Her şey için MH ekibine teşekkür ederiz ve Türk dostlarımıza iyi şanslar

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lan ulkenin durumu belli ne hilesi hala bunu mu dusunuyorsunuz cidden ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Artik Eskisi kadar oynanmiyor + YouTuberlerin izlenmesi baya dusdu burdan belli oluyor

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hayır bitmedi youtuberlar sürekli pubg mobil videoları çektiği için insanlar acaba bu oyun ne ya diye meraklanıp oyunu deniyolar ve çoğu kişi beyeniyor ztn çoğu oyun bu şekilde hala ünlü

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
2019 da bitti pubg gereksiz updateler oyunu kötüleştirirken aynı zamanda fps düşürmeyede başladı.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
bana kalırsa pubgMobile diye bir devir yoktu cok boş ve hilesi olmayanların süründüğü bir oyun

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
genel olarak pubg devri bitti ilk çıktığında çok iyi oyundu

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
bencede eskidi ya başlarda çok sarıyordu fakat hileler artınca bide oyun gelişince saçmalaştı

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
bitmese bile yavaş yavaş bitecek oynayan tüm arkadaşlarım bıraktı saçma saçma kostümler getiriyorlar oyunun suyu çıkmış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...