hocam ben ban yedikden sonra saldım pubg çok fazla günceleme geldikçe boka sardı oyunoyun oynayamıyoruz arkadaş herkes pro olmuş hile açıyor millet hilesiz oynanmaz oldu EZPUBGM bir an önce güncellenmeli
hocam pc de bitiyor devir ama telefonda çok çok nadir geliyor hileoyun oynayamıyoruz arkadaş herkes pro olmuş hile açıyor millet hilesiz oynanmaz oldu EZPUBGM bir an önce güncellenmeli
Duyar kasıcn sandım ezpubgm nerde diyince patladım.oyun oynayamıyoruz arkadaş herkes pro olmuş hile açıyor millet hilesiz oynanmaz oldu EZPUBGM bir an önce güncellenmeli
her oyunda aynı şey varoyun oynayamıyoruz arkadaş herkes pro olmuş hile açıyor millet hilesiz oynanmaz oldu EZPUBGM bir an önce güncellenmeli
duyar kasmak için yanlış yerdesinhocam şuan ülkenin durumu belli cidden daha hileyimi düşünüyorsun demekki bazı şeyler başımıza gelmeden bilemeyiz
full hile dolu oyunlar yapcak bisey Yokoyun oynayamıyoruz arkadaş herkes pro olmuş hile açıyor millet hilesiz oynanmaz oldu EZPUBGM bir an önce güncellenmeli