Konuyu dikkatlice oku. oyunu f11 tuşu ile tam ekran yap.1 cok kastırıyor
2 metre yanlış
3 adamın barı vs arkadasınıda gösteriyor biribine giriyor hersey eskisine göre bu cok dagınık olmus umarım toparlanır
ilerleyen günlerde dil desteği eklenir.Yöneticiler emeklerine sağlık ama yeni yapıldıgı ve bizlerin hemen istemesinden dolayı sıkıntıların cozulmesine zaman var.su an kullandigim hile cok iyi ucretsizde neden bu tur hileleri Türkçe yapıp paylasmiyosunuz.
Canlı yayında test eden oldu oyun içinde kapanmalar oluyor esp kutusu ve bar adamı gizliyor bunlarada çözüm olursa seviniriz emeğinize sağlık tekrardailerleyen günlerde dil desteği eklenir.
kral hilede çok aşırı lagda var normal oynadığımda 0 kasma başka bi hilede var bnde onuda kullanıyorum ondada kasma yok aimbot sıkıntısı var ama kalitenin yeri başka dwordu denedim açınca her şey çalışıyor ama aşırı kasıyor hileyi kapatınca kasma gidiyor açınca yine geliyor işletim sistemim.Win 8.1 update ile düzeltirsen efso olur beklemedeyiz ♥Konuyu dikkatlice oku. oyunu f11 tuşu ile tam ekran yap.
metre yanlış ise oyunda hileyi kapat tekrar aç. 2. oyuna giriş yaparken metre bozuluyor bilinen bir bug düzeltilecek.
abi bi bende mi siyah ekran oluyor. yardımcı olabilecek biri yok mu??????
Directx ve Microsoft Visual C++ Redistributable for Visual Studio kurmayı denedin mi ?Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kastırıyor özellikle görüntüler geçici olarak gidip geliyorNice Hocam ama external olduğu için oyunu kastırır mı diye bir düşünce var aklımda