Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
@Pikachu7 kardeşim diğer hileyi craklamayacaksınız satın alabileceğimiz bir yer veya site var mı satın almak istiyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar tüm mesajları okudum. O kadar bencil ve saçma şeyler yazıyorsunuz ki anlam veremedim. Sbyte hiç size sunmalarda neyle kıyaslayacaktınız. İnsanların size ücretsiz bir hizmet sunmasından bile memnun değilsiniz. Gördüğünüz açık ve sıkıntıları yazarsınız geliştirilebilirse adım atılır. Gelişmiyorsa o aşamada kalır. Gayet başarılı bir başlangıç ve sizin yorumlarınız ile bir adım ileriye gitmemesi için uğraşıyorsunuz. Yapıcı olun biraz buranın bir üyesi ve aileden bir birey gibiyseniz söyleyin yapımcıyı taglayın ve inceleyip geliştirmeye ve yeni fikirler üretmeye çalışılsın. Sizinlerin saçma ve yıkıcı yorumlarınızı okumak zorunda olmasınlar. Paralı hileyi alırım diyenlere ekstra cevabım o kadar paranız vardı neden cracklenmiş hileyi kullanıyordunuz. Lütfen buralarda ahkam kesmeyip sadece verilen hizmete teşekkür edin ve gözlemlerinizi aktarın. Kendi görüşünüz bizler için sadece yazılımı bir tık ileriye götürecekse değerli onun dışında Cips paketi gibi %70'niz hava olarak devam ediyor. Emeğe ve hizmete saygı. @LeftSpace Ellerine sağlık hocam geliştirip daha iyisini yapacağını biliyorum ve benim gibi bilenler sabırla bekliyoruz.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
1 cok kastırıyor

2 metre yanlış

3 adamın barı vs arkadasınıda gösteriyor biribine giriyor hersey eskisine göre bu cok dagınık olmus umarım toparlanır

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
1 cok kastırıyor

2 metre yanlış

3 adamın barı vs arkadasınıda gösteriyor biribine giriyor hersey eskisine göre bu cok dagınık olmus umarım toparlanır
Konuyu dikkatlice oku. oyunu f11 tuşu ile tam ekran yap.

metre yanlış ise oyunda hileyi kapat tekrar aç. 2. oyuna giriş yaparken metre bozuluyor bilinen bir bug düzeltilecek.

Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Yöneticiler emeklerine sağlık ama yeni yapıldıgı ve bizlerin hemen istemesinden dolayı sıkıntıların cozulmesine zaman var.su an kullandigim hile cok iyi ucretsizde neden bu tur hileleri Türkçe yapıp paylasmiyosunuz.

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Yöneticiler emeklerine sağlık ama yeni yapıldıgı ve bizlerin hemen istemesinden dolayı sıkıntıların cozulmesine zaman var.su an kullandigim hile cok iyi ucretsizde neden bu tur hileleri Türkçe yapıp paylasmiyosunuz.
ilerleyen günlerde dil desteği eklenir.

Üye
7 HİZMET YILI
please add line + bot box + aimbot and fix use higher cpu
Lots of love and respect for you <3 <3

Üye
7 HİZMET YILI
abi bi bende mi siyah ekran oluyor. yardımcı olabilecek biri yok mu??????

Üye
7 HİZMET YILI
Bide abi burda isyan edenler hile aktif kullanıma hazır olunca kaçıp gidecekler eminim sayılı kişiler gine kalır bir sorun olunca tekrardan gelip isyanlara başlayacaklar :)

Ben yazarım sen oynarsın ..!
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Konuyu dikkatlice oku. oyunu f11 tuşu ile tam ekran yap.

metre yanlış ise oyunda hileyi kapat tekrar aç. 2. oyuna giriş yaparken metre bozuluyor bilinen bir bug düzeltilecek.
kral hilede çok aşırı lagda var normal oynadığımda 0 kasma başka bi hilede var bnde onuda kullanıyorum ondada kasma yok aimbot sıkıntısı var ama kalitenin yeri başka dwordu denedim açınca her şey çalışıyor ama aşırı kasıyor hileyi kapatınca kasma gidiyor açınca yine geliyor işletim sistemim.Win 8.1 update ile düzeltirsen efso olur beklemedeyiz ♥

Isse Kun
Emektar Üye
Ödüller
15
Sosyal
9 HİZMET YILI
Nice Hocam ama external olduğu için oyunu kastırır mı diye bir düşünce var aklımda

Üye
7 HİZMET YILI
Hello Sir! It works but its stuck on loading on the top left corner of the game.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
that I took after starting the loader and doing all what you did on the video. Please tell me What should i do?

Üye
7 HİZMET YILI
radar istemini şeffaf yapma şansınız varmı görüntüyü çok fazla engelliyor
Post automatically merged:

Nice Hocam ama external olduğu için oyunu kastırır mı diye bir düşünce var aklımda
kastırıyor özellikle görüntüler geçici olarak gidip geliyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...