Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ÇalışmıyorPUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]
Hileyi Training roomda uçmayı deneyin. Ben hatayı bu şekilde çözdüm. Siyah ekran içinse aeroyu etkinleştirin.
Hile küçük problemler dışında gayet iyi ve performanslı bi şekilde çalışıyor bende. Tek istediğim yakındaki araçları görebilmek ve Değerli itemler ve silahler için esp (fişek 8x lv3 zırh m24) Bir de radarı yarı saydam yaparsanız çok sevinirim menüdeyken arkasını görememek zor oluyor. Bu iki özellik de eklenirse benim için mükemmel olur. Gerçekten güzel iş çıkarmışsınız teşekkürler.
mh yetkilileri rica etsem yardim edermisiniz. hiyle calismiyor. bu sorun bi tek bende deyil bana yardim ederseniz bu sorun kimde varsa onada yardim etmis olursunuz. vidypsunu cekdim asaadaki linkde. videonun sonunda bilgisayarin ozelliklerinide gosterdim iyimi kotumu bilmiyorum. hiylesis kasma filan yok rahat oynuyorum sbuteyle cok az kasiyodu iyiydi. dwordda calismiyor. yardim ederseniz cok minnetda r olurum. cevabi ya burda yada youtubda verin fark etmez. vidyoda hem hile acdigim icin hede video cekdiyim icin kasiyo normalde sadece hiyleyle cok az kasiyo
Bir bakayım dedim güzel olmuş fakat takım arkadaşlarının etrafındada çerçeve ve metre çıkması biraz garip olmuş. Ayrıca uzaktaki düşmanların üzerine çerçeve tam oturmamakta, mini mapte gözükmüyor zaman zaman haberiniz olsun ve metre sistemi baya garip olmuş diğerlerine göre dibimdeki adamı 7000 metre göstermekte
Öncelikle eline sağlık yannız söyle bi durum var kendi arkadaşlarınıda düşman gibi görüyor eski hali daha güzeldi sevmedık biz bunu ekipce iyi calışmalar ...
Thanks a lot
but Some bugs i hope you fix it
[1] Fix distance NOT CORRECT
[2] Box Not Good and Health For me and my team i think will good if to enemy Only
[3] Radar Not Work in any Maps else the training Only it work