Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
hile açıldıktan sonra siyah ekran oluyo sebebini bilen yardımcı olabilrimi ??? :S

Üye
7 HİZMET YILI
Hileyi Training roomda uçmayı deneyin. Ben hatayı bu şekilde çözdüm. Siyah ekran içinse aeroyu etkinleştirin.
Hile küçük problemler dışında gayet iyi ve performanslı bi şekilde çalışıyor bende. Tek istediğim yakındaki araçları görebilmek ve Değerli itemler ve silahler için esp (fişek 8x lv3 zırh m24) Bir de radarı yarı saydam yaparsanız çok sevinirim menüdeyken arkasını görememek zor oluyor. Bu iki özellik de eklenirse benim için mükemmel olur. Gerçekten güzel iş çıkarmışsınız teşekkürler.

Üye
7 HİZMET YILI
Siteye giriş bekleniyor kısmından sonra kapanıyor hiç bir şey açılmıyor. Home tuşu değil mi hileyi açan yoksa bir hata mı var ?

Üye
7 HİZMET YILI
mh yetkilileri rica etsem yardim edermisiniz. hiyle calismiyor. bu sorun bi tek bende deyil bana yardim ederseniz bu sorun kimde varsa onada yardim etmis olursunuz. vidypsunu cekdim asaadaki linkde. videonun sonunda bilgisayarin ozelliklerinide gosterdim iyimi kotumu bilmiyorum. hiylesis kasma filan yok rahat oynuyorum sbuteyle cok az kasiyodu iyiydi. dwordda calismiyor. yardim ederseniz cok minnetda r olurum. cevabi ya burda yada youtubda verin fark etmez. vidyoda hem hile acdigim icin hede video cekdiyim icin kasiyo normalde sadece hiyleyle cok az kasiyo

Son düzenleme:
Üye
9 HİZMET YILI
Acil aimbot ve adamların yerini net göremiyoruz 3000m felan yazıyor güncelleme lütfen :(

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
elinize emeğinize sağlık teşekkürler ♥♥

Moderatörün son düzenlenenleri:
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
cok eksigi var hocam ya :( ama ücretsiz oldugu icin bal gibi hatası cok bu arada

Üye
7 HİZMET YILI
Bir bakayım dedim güzel olmuş fakat takım arkadaşlarının etrafındada çerçeve ve metre çıkması biraz garip olmuş. Ayrıca uzaktaki düşmanların üzerine çerçeve tam oturmamakta, mini mapte gözükmüyor zaman zaman haberiniz olsun ve metre sistemi baya garip olmuş diğerlerine göre dibimdeki adamı 7000 metre göstermekte

Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Öncelikle eline sağlık yannız söyle bi durum var kendi arkadaşlarınıda düşman gibi görüyor eski hali daha güzeldi sevmedık biz bunu ekipce iyi calışmalar ...

Moderatörün son düzenlenenleri:
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
fpsdrop olayı mevcut mu yoksa stabil oynanabiliyor mu hile ile

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
tnx its working 100% love it ,,,,, but we need aimbot now to be completed hhhhh

Üye
7 HİZMET YILI
Thanks a lot
but Some bugs i hope you fix it
[1] Fix distance NOT CORRECT
[2] Box Not Good and Health For me and my team i think will good if to enemy Only
[3] Radar Not Work in any Maps else the training Only it work

Thanks for All works :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...