Kıskanıyormusun Yapma
Onaylı Üye
Hiçbişey için geç değil.hep sizler gibi program yazmak istedim ama hayat müsade etmedi okumaya babasız büyüdük .. elinize sağlık
Hiçbişey için geç değil.hep sizler gibi program yazmak istedim ama hayat müsade etmedi okumaya babasız büyüdük .. elinize sağlık
tam olarak ne tür bilgisayar kullanıyorsun bilmiyorum abim fakat virüs den kaynaklımı diye sordugunda yazılan programları çogu virüs programları tarafından vürüs olarak algılar aslında virüstür aslen nasıl virüs dersen zararsız nasıl zararsız öyle bilgi çalan veya kontrol edenlerden degil daha farklı olanlarından görmen zaten imkansızdır sonuçta kimse önemli bilgiler taşımıyor bilgisayarında (bi arkadastan programın ıcınde virus oldugunu bundan dolayı kastıgını duydum) demişssin virüsle alakası bile yok bilgisayarın ısınır ekran kartın zayıf veya güncel degildir ram azdır zorlarsın örnegin .kasma sorununa gelince bendede var oda yapılan programdan kaynaklı nerden biliyorsun dersen farklı makinalarda kafelerde denegim içinarkadaslar bende hile çalışıyor fakat dıger kullanıcılarında dedıgı gıbı rakıple karsı karsıya gelınce kasıyor bunun bir çözümü varmıdır bide güvenlük duvarı surekli trojen virüs oldugunu söylüyor duvarı kapattıım öyle kullanıyorum bi arkadastan programın ıcınde virus oldugunu bundan dolayı kastıgını duydum dogruluk payı nedır kasma sorununu cozzen arkadaslar yazarsa sevinirim
daha degil ilerki zamandaAim var mı ?
game update coming soon ...tam olarak ne tür bilgisayar kullanıyorsun bilmiyorum abim fakat virüs den kaynaklımı diye sordugunda yazılan programları çogu virüs programları tarafından vürüs olarak algılar aslında virüstür aslen nasıl virüs dersen zararsız nasıl zararsız öyle bilgi çalan veya kontrol edenlerden degil daha farklı olanlarından görmen zaten imkansızdır sonuçta kimse önemli bilgiler taşımıyor bilgisayarında (bi arkadastan programın ıcınde virus oldugunu bundan dolayı kastıgını duydum) demişssin virüsle alakası bile yok bilgisayarın ısınır ekran kartın zayıf veya güncel degildir ram azdır zorlarsın örnegin .kasma sorununa gelince bendede var oda yapılan programdan kaynaklı nerden biliyorsun dersen farklı makinalarda kafelerde denegim için
Post automatically merged:
daha degil ilerki zamanda
pc de virüs programı varsa kapat düzelirHile Berbat ! Oyuna Giriyorum 10 dakika sonra Çalışmayı Durdurdu Hatası Alıyorumç