Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaslar bende hile çalışıyor fakat dıger kullanıcılarında dedıgı gıbı rakıple karsı karsıya gelınce kasıyor bunun bir çözümü varmıdır bide güvenlük duvarı surekli trojen virüs oldugunu söylüyor duvarı kapattıım öyle kullanıyorum bi arkadastan programın ıcınde virus oldugunu bundan dolayı kastıgını duydum dogruluk payı nedır kasma sorununu cozzen arkadaslar yazarsa sevinirim

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaslar eminim bu sorunu çözenler vardır. üşenmeyin bi yardım edinde bizde halledelim şu loading sorununu

Üye
7 HİZMET YILI
bi sorum olacak diyelim hileyi açtım oyuna girdim maça başladım. sadece rank kasıyorum ve mesafe özelliğini kullanıcam adamların nerde oldugunu görmek için en kötü ilk 3 e girip puan kasmak için. bu şekil oynarsam ban yeme durumu nedir acaba ?

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
after launch the DWORD HACK my screen is going "BLACKED" and stocked on"STATUS LOADING" how to fix it help me please

Üye
7 HİZMET YILI
bende hileyi açar açmaz çalşmayı durdurdu hatası veriyor ,0 hile menüsü açıldıgı anda .HELP ? ' !

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
hileyi açtığımda oyun ekranı kararıyor ? hileyi kapattığımda geri açılıyor. Windows 7 kullanıyorum Aeroyu açtım.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
arkadaslar bende hile çalışıyor fakat dıger kullanıcılarında dedıgı gıbı rakıple karsı karsıya gelınce kasıyor bunun bir çözümü varmıdır bide güvenlük duvarı surekli trojen virüs oldugunu söylüyor duvarı kapattıım öyle kullanıyorum bi arkadastan programın ıcınde virus oldugunu bundan dolayı kastıgını duydum dogruluk payı nedır kasma sorununu cozzen arkadaslar yazarsa sevinirim
tam olarak ne tür bilgisayar kullanıyorsun bilmiyorum abim fakat virüs den kaynaklımı diye sordugunda yazılan programları çogu virüs programları tarafından vürüs olarak algılar aslında virüstür aslen nasıl virüs dersen zararsız nasıl zararsız öyle bilgi çalan veya kontrol edenlerden degil daha farklı olanlarından görmen zaten imkansızdır sonuçta kimse önemli bilgiler taşımıyor bilgisayarında (bi arkadastan programın ıcınde virus oldugunu bundan dolayı kastıgını duydum) demişssin virüsle alakası bile yok bilgisayarın ısınır ekran kartın zayıf veya güncel degildir ram azdır zorlarsın örnegin .kasma sorununa gelince bendede var oda yapılan programdan kaynaklı nerden biliyorsun dersen farklı makinalarda kafelerde denegim için
Post automatically merged:

daha degil ilerki zamanda

Üye
7 HİZMET YILI
tam olarak ne tür bilgisayar kullanıyorsun bilmiyorum abim fakat virüs den kaynaklımı diye sordugunda yazılan programları çogu virüs programları tarafından vürüs olarak algılar aslında virüstür aslen nasıl virüs dersen zararsız nasıl zararsız öyle bilgi çalan veya kontrol edenlerden degil daha farklı olanlarından görmen zaten imkansızdır sonuçta kimse önemli bilgiler taşımıyor bilgisayarında (bi arkadastan programın ıcınde virus oldugunu bundan dolayı kastıgını duydum) demişssin virüsle alakası bile yok bilgisayarın ısınır ekran kartın zayıf veya güncel degildir ram azdır zorlarsın örnegin .kasma sorununa gelince bendede var oda yapılan programdan kaynaklı nerden biliyorsun dersen farklı makinalarda kafelerde denegim için

daha degil ilerki zamanda
game update coming soon ...

Üye
7 HİZMET YILI
Ben Show Fps Seçeneklerin iSeçince Statuds loiding'de kalıyor bi şey gelmiyor yardımcı olurmusunuz

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Reis siyah ekran hatası veriyo hile fix yemiş ne zaman güncelersınız :=?

Üye
7 HİZMET YILI
indirdiğim program hata veriyor yardımcı olurmusunuz yada özelden atma ihtimaliniz varmı acaba programı rar ile

hileyi indirdim fakat program çalışmıyor özelden atabilme ihtimaliniz varmı acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...