Üye
tamam teşekür ediyorum
şifre istiyor
o senin de ilk çıkanda hiçbir problem yoktu güncelenicek denildi öyle kaldı şuan ki kullandıgın hilede bir çok insanda kasma takılma status loading de kalıyor senin dedigin farklı şuan kullandıgın çok farklıhilede güncelleme mi var ilk çıktığından beri çok güzel çalışıyordu emeğinize sağlık bugün sol üsteki kırmızı yazı ok olmuyor yani loging ten sonra geçmiyor
bir fikrim yok veya bir bilgim ama açıkçası bende bekliyorum çünkü sinir bozucu olmaya başladı durumyok diğer yazıları da okudum aynı onların gibi kalıyor güncelleme ne zaman biter
benim sorunu mu bilen?hileyi indiriyorum ama rardan çıkarmaya çalışırken arşiv hatalı diyor. lütfen yönetici yok mu tekrar upload edecek veya alternatif link verecek.
virüs programını bi kapatıp denermisin abim eger olmazsa benim bildgim bukadarbenim sorunu mu bilen?
sağolasın kardeşim yeni kontrol ettim (HEUR:Trojen.Win32.Generic) buluyor. Sıkıntılı mı kodlamadan mı acaba?virüs programını bi kapatıp denermisin abim eger olmazsa benim bildgim bukadar
Kardeşim ben internet kafede oynuyorum siyah ekran verince hileyi kapatıp win7 yapıyorum tekrar hileyi açıyorum sorun olmuyorne yaptıysam siyah ekranı aşamadım