Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
Hile iyi ancak aimbot eklenirse daha iyi olur.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
hileyi indiriyorum ama rardan çıkarmaya çalışırken arşiv hatalı diyor. lütfen yönetici yok mu tekrar upload edecek veya alternatif link verecek.

Üye
7 HİZMET YILI
hilede güncelleme mi var ilk çıktığından beri çok güzel çalışıyordu emeğinize sağlık bugün sol üsteki kırmızı yazı ok olmuyor yani loging ten sonra geçmiyor

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
hilede güncelleme mi var ilk çıktığından beri çok güzel çalışıyordu emeğinize sağlık bugün sol üsteki kırmızı yazı ok olmuyor yani loging ten sonra geçmiyor
o senin de ilk çıkanda hiçbir problem yoktu güncelenicek denildi öyle kaldı şuan ki kullandıgın hilede bir çok insanda kasma takılma status loading de kalıyor senin dedigin farklı şuan kullandıgın çok farklı

Üye
7 HİZMET YILI
yok diğer yazıları da okudum aynı onların gibi kalıyor güncelleme ne zaman biter

Üye
7 HİZMET YILI
windows çalışmayı durdurdu hatası alıyorum win7 aero acık

Üye
7 HİZMET YILI
acil yardım arkadaşlar windows durduruldu diyor ne yapsam olmuyor :(

Üye
7 HİZMET YILI
Oyunu güncelledikten sonra ilk defa siyah bir ekran oldu, hilenin tüm güncellemeleri iyi sonuç vermediyse, lütfen kardeşleri düzeltin.

Griffin Premium
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Güncellemeden sonra hile de sorunlar oluşmuş olabilir bu süre zaafında hile güncellenene kadar sabırla beklemenizi rica ediyoruz.

After the update, there may be problems with the cheating, so please wait patiently until this time period is updated.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...