aynenarkadaslar dword hilesinden ban yemessiniz aksini su anda tüm hack forumları bu hileyi konusuyor gelistirmeye calısıyor ama bu işi basaracak olan yine memoryhackers.org ekibidir unutmayalım
:gelisirabii:
![]()
Kardeşim Burdan Yazması Kolay Hepsinin Bir Çalıştığı İşi Var Ve Sandığın Kadar Kolay Bir İş Değil !Abi item araç ve drop esp getirmek bu kadar zor olmamalı kaç kişi istemiş neden ilgilenmiyosunuz adminler?
yeah me toopubg hack is not working with me i had already installed drivers i am using window 10 64 bit. before pubg zombies update pubg hack was working well but after update even for single time hack does not work kindly help me : thanks
ROS'a 2 günde bir hile güncellemesi yapıyolardı o zaman işleri yok muydu birader? Pubg ROStan 10 kat önemli bi oyun nasıl bu kadar yavana atıyolar bu espleriKardeşim Burdan Yazması Kolay Hepsinin Bir Çalıştığı İşi Var Ve Sandığın Kadar Kolay Bir İş Değil !
kardeş bir çözüm bulabildin mi aynı sorun bende de mevcutYETKİLİ KİŞİLERE ;
(Selamın aleyküm; pubg mobile dword hacki açıyorum yukardaki bildirmiş olduğunuz çözümleri denedim siyah ekran hatası atrık vermiyor teşekkürler fakat hile yüklendikten sonra statüs vm de kalıyor ama hile yi aktif etmeme rağmen kulananıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
yok kardeşim dönuş yapılmadı henüzkardeş bir çözüm bulabildin mi aynı sorun bende de mevcut