Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Abi item araç ve drop esp getirmek bu kadar zor olmamalı kaç kişi istemiş neden ilgilenmiyosunuz adminler?

Üye
7 HİZMET YILI
ilgi yok hileye başka hilelerde mevcut aimbot esp araç drop falan ama bilgisayarı yok çince yap yok şunu yap uğraşmak istemiyorum hala bekliyorum burdaki hileyede aimbot gelmesini

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaslar dword hilesinden ban yemessiniz aksini su anda tüm hack forumları bu hileyi konusuyor gelistirmeye calısıyor ama bu işi basaracak olan yine memoryhackers.org ekibidir unutmayalım

:gelisirabii:
:brainfree::brainfree:

Üye
7 HİZMET YILI
ya abi ben derdimi kimseye anlatamıyorum tamam hile felan süper adamları öldürüyorum 9- 10 leş gidiyor felan +20 felan alıyorum sonra sezona bi basıyorum mesela altın2 ydin hala altın2 sin gram kıpıırdamamış bu sorunu yaşyan tek benmiyim

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sistem belirtilen yolu bulamıyor hatası veriyor. üyenizin çözümü de çalışmıyor. türkçe konum ayarları falan.

Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
it is not moving forward , any solution ???
D1scZSrW0AE69A-.png:large

Üye
10 HİZMET YILI
walla helal olsn ama oyun kasıyo onu açtıgım zaman nedense sistemim iyi olmasına rağmen

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Когда я запускаю чит у меня черный экран и я не могу играть, что делать?

⚡Süper Güçlerim Var⚡
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Abi item araç ve drop esp getirmek bu kadar zor olmamalı kaç kişi istemiş neden ilgilenmiyosunuz adminler?
Kardeşim Burdan Yazması Kolay Hepsinin Bir Çalıştığı İşi Var Ve Sandığın Kadar Kolay Bir İş Değil !

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
well any aimbot release date please

Üye
7 HİZMET YILI
YETKİLİ KİŞİLERE ;
(Selamın aleyküm; pubg mobile dword hacki açıyorum yukardaki bildirmiş olduğunuz çözümleri denedim siyah ekran hatası atrık vermiyor teşekkürler fakat hile yüklendikten sonra statüs vm de kalıyor ama hile yi aktif etmeme rağmen kulananıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Siteye giriş bekleniyor diyor ama hayla hiye aktif olmuyor
Post automatically merged:

bende siteye giriş yapıyor dıyor beklıyor oyle sıtede acılmıyor hılede bı yardım elı uzatsanız beyler bayanlar ?

Son düzenleme:
Üye
8 HİZMET YILI
Kardeşim Burdan Yazması Kolay Hepsinin Bir Çalıştığı İşi Var Ve Sandığın Kadar Kolay Bir İş Değil !
ROS'a 2 günde bir hile güncellemesi yapıyolardı o zaman işleri yok muydu birader? Pubg ROStan 10 kat önemli bi oyun nasıl bu kadar yavana atıyolar bu espleri

Üye
7 HİZMET YILI
teşekkürler süper çalışıyor bir tek arabadayken kimse gözükmüyor bu bana özel birşey mi normaldede böylemi

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hileyi yazanlara neden bu kadar yükleniyorsunuz? Vardır bir sebebi güncelleme çıkmamasının. Sanki para verdiniz de karşılığını bekliyorsunuz. Tamamen hileyi kaldırsalar paylaşım yapmasalar kim ne diyebilir ki ? Sakin olun elinizde ki ile yetinmeyi bilin. İnsanlar gönüllü olarak yapıyor bunu.

Üye
7 HİZMET YILI
YETKİLİ KİŞİLERE ;
(Selamın aleyküm; pubg mobile dword hacki açıyorum yukardaki bildirmiş olduğunuz çözümleri denedim siyah ekran hatası atrık vermiyor teşekkürler fakat hile yüklendikten sonra statüs vm de kalıyor ama hile yi aktif etmeme rağmen kulananıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler..
kardeş bir çözüm bulabildin mi aynı sorun bende de mevcut

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...