Çalışmıyor PUBG Mobile - DWORD Hack [February 2019]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
I can't download (( MemoryUI )) every time
This site can’t be reached

Üye
7 HİZMET YILI
hile guzel ama oyun cok rakıple karsılastıgında cok kilitleniyor yardım edermısınız

Üye
7 HİZMET YILI
Status: loading screen darkens and image does not appear until you close the program ?

Üye
10 HİZMET YILI
hile güzel lakin bir kaç kusuru var;
1.cisi esp kutu adamhareketleri ile tam örtüşmüyyor kutuyamı adama bakacam diye kafam alak bulak oluyor ben şahsen kulanamıyorum kutuyu
2.cisi Proxy kulandığı için hile pingler ucuyor :( Avrupa serverinde sürekli oynuyan birisiyim ve norma pingim 40-80 arası olurken hileyi açtiğim zaman Ping 170-280 arası gidip geliyor
çok işlemci kulanamktan kasıyor ve ping yükseltiği için esi sürüm v1 açayim dedim lakin ondada beta sürüm yapılmadan önceki gibi güzel performasn alamadım S: bilgisayara format atimgerçi eksikler olabilir ama gördüğüm kadar ping sebebi yeni proxy eklenmiş farketim birde işlemci eskisinden daha fazla kulanıyor s:

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
hile güzel lakin bir kaç kusuru var;
1.cisi esp kutu adamhareketleri ile tam örtüşmüyyor kutuyamı adama bakacam diye kafam alak bulak oluyor ben şahsen kulanamıyorum kutuyu
2.cisi Proxy kulandığı için hile pingler ucuyor :( Avrupa serverinde sürekli oynuyan birisiyim ve norma pingim 40-80 arası olurken hileyi açtiğim zaman Ping 170-280 arası gidip geliyor
çok işlemci kulanamktan kasıyor ve ping yükseltiği için esi sürüm v1 açayim dedim lakin ondada beta sürüm yapılmadan önceki gibi güzel performasn alamadım S: bilgisayara format atimgerçi eksikler olabilir ama gördüğüm kadar ping sebebi yeni proxy eklenmiş farketim birde işlemci eskisinden daha fazla kulanıyor s:
Hile proxy kullanmıyor. Ayriyetten oyunu tam ekranda oynaman lazım boxların taşmaması için.

HackIstanbul 2019 Preselection Writeup Members
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
En çok hoşuma giden h4ck bu elinize sağlık hocam

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
Hile güzel olmuş elinize sağlık ama uzaktaki adamların yerlerini yanlış gösteriyor. Ayrıca kutularda çok dar.

Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba 3 gündür sorunsuz kullandım ama bugün cmd yi açmıyor hile aktif olmuyor yani çözümü nedir ?

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hile çok güzel teşekkürler <3 memory hackers <3

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Sırf bu hile için format attım. STATUS: LOADING.. sorunu yaşıyordum siyah ekranı çözdüm yani siyah ekran gitti. Fakat STATUS:LOADING.. yazısı gitmedi hile bir türlü aktif olmadı. Bende sistemsel hata olduğunu düşündüğüm için format attım. İnşallah işe yarar.

Anaxinomus Çok yardımcı oldu baya ilgilendi emeğine sağlık ilgisi için çok teşekkür ederim. Hata devam ettiği için format attım inşallah düzelmiştir.
kardesım çok merak ettım duzeldımı çözum bulduysan bunu bızımlede paylaşırmısın sımdıden cok tsekkurler
Post automatically merged:

Esed devre dışı dimi Esed dosyayı siliyor Esed kapatıp dene
bende antı vırus progmaı bıle yok ama yınede loadıng te kalıyor

Üye
7 HİZMET YILI
Sayın yapımcı;
Hileler süper ötesi ama sadece bilgisayar ile yapılıyor ve benim gibi bilgisayarı olmayan arkadaşlar bu hileleri yapamıyorlar bu hileleri telefonlar içinde geliştirirseniz bilgisayarı olmayan arkadaşlar'da bu hileleri yapabilirler şimdiden teşekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...