Doomsday is approaching
Ultra Üye
vıdeoyu aynen uyguluyorum.ılk oyunu acıyorum sonra programı
Post automatically merged:
musaıtsen bı baglanıp bakarmısın??
Discord 'dan ekle beni Emre#6177
vıdeoyu aynen uyguluyorum.ılk oyunu acıyorum sonra programı
Post automatically merged:
musaıtsen bı baglanıp bakarmısın??
Hile proxy kullanmıyor. Ayriyetten oyunu tam ekranda oynaman lazım boxların taşmaması için.hile güzel lakin bir kaç kusuru var;
1.cisi esp kutu adamhareketleri ile tam örtüşmüyyor kutuyamı adama bakacam diye kafam alak bulak oluyor ben şahsen kulanamıyorum kutuyu
2.cisi Proxy kulandığı için hile pingler ucuyorAvrupa serverinde sürekli oynuyan birisiyim ve norma pingim 40-80 arası olurken hileyi açtiğim zaman Ping 170-280 arası gidip geliyor
çok işlemci kulanamktan kasıyor ve ping yükseltiği için esi sürüm v1 açayim dedim lakin ondada beta sürüm yapılmadan önceki gibi güzel performasn alamadım S: bilgisayara format atimgerçi eksikler olabilir ama gördüğüm kadar ping sebebi yeni proxy eklenmiş farketim birde işlemci eskisinden daha fazla kulanıyor s:
açılmıyor her türlü denedim olmuyor .Hile proxy kullanmıyor. Ayriyetten oyunu tam ekranda oynaman lazım boxların taşmaması için.
kardesım çok merak ettım duzeldımı çözum bulduysan bunu bızımlede paylaşırmısın sımdıden cok tsekkurlerSırf bu hile için format attım. STATUS: LOADING.. sorunu yaşıyordum siyah ekranı çözdüm yani siyah ekran gitti. Fakat STATUS:LOADING.. yazısı gitmedi hile bir türlü aktif olmadı. Bende sistemsel hata olduğunu düşündüğüm için format attım. İnşallah işe yarar.
Anaxinomus Çok yardımcı oldu baya ilgilendi emeğine sağlık ilgisi için çok teşekkür ederim. Hata devam ettiği için format attım inşallah düzelmiştir.
bende antı vırus progmaı bıle yok ama yınede loadıng te kalıyorEsed devre dışı dimi Esed dosyayı siliyor Esed kapatıp dene