PUBG Mobile Dword Hile Sorunları Ve Çözümleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Joi

Donator
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Selamın Aleyküm arkadaşlar uzun bir aradan sonra gelmeye karar verdim. Konumuza gelelim hile hakkında sorunlar yaşadığınızı gördüm yardımcı olmak için böyle bir konu açmaya karar verdim.

-- Client Sorunu ve Çözümü --

MemoryUI Client hata veriyorsa Yönetici olarak çalıştırmayı deneyin, yinede olmuyorsa .net Framework 4.0 indirin sorununuz çözülecektir.

-- Uygulamanızda işlenmemiş özel durum oluştu Sorunu ve Çözümü --

DirectX 9 yükleyin sorununuz giderilcektir.

-- Loading Status'da kalma Sorunu ve Çözümü --

Driver Booster kurup sistem dosyalarını indirin veya Microsoft Visual C++ Redistributable sürümlerini indirin sorununuz çözülür. (2005-2008-2010-2012-2013-2017)

Farklı hatalar alıyorsanız yorum olarak yazmanız yeterlidir elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum. Şuan ki sorunlar bu kadardır, farklı sorunlar geldiğinde eklemeye çalışacağım.

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar bir sorum olacak oyunu oynuyorum sorun yok kuzey Amerika vs sorunsuz avrupaya girince oyun uçakta kalıyor kendine gelene kadar ölmüş oluyorum bilgisayarımın yetersiz olması imkansız nedendir ?

Üye
7 HİZMET YILI
Salam my Turkish brothers, first of all, Im sorry I'm posting this here, I can't understand all this, second of all, my problem is with the DWORD Hack, I was hoping someone can help me, the new update does not allow me to use the DWORD R3 Hack, it downloads the plugins and shows me the menu, but it does nothing at all, no ESP at all, before the update, I could use the DWORD hack but now I can't even do that anymore, please help.

Üye
7 HİZMET YILI
özel durum hatası alıyorum
Post automatically merged:

özel durum hatası alıyorum nasıl hallederiz bu hatayı ?

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
ya hile açılıyor fakat esp yok yani esp çalışmıyor neden ? ( önceki hilede aim bot yoktu ama böyle sorunda yoktu eski hileyi lütfen geri getirin !! )

Üye
7 HİZMET YILI
fasm proxy 32 hatası veriyor

++c yükledim. aero özellikleri açık diğer sabitte belirtilenleri de yaptım.

Üye
7 HİZMET YILI
Çözümü bulan ne isterse yaparım
5abqAD.png

Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Sadece bendemi sistem belirtlen yolu bulamıyor hatası var virüs programı falan yok güvenlik duvarları kapalı virüs programına dair hiç birşey yok ama bir türlü bulamıyor yolu kullanamıyorum w10 pro.

Üye
7 HİZMET YILI
fasmproxy32hatasını win 7 netframework 4.6.1 yükleyerek çözdük

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...