PUBG Mobile Dword hilesi 10 yıl banlattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar, yaklaşık 9 aydır Dword hilesini kullanıyordum. Belli etmeden oynuyorum ama dün 10 yıl ban yedim. Bunun sebebi ne olabilir?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kardeşim muhtemelen sadece görmeyi açarak oynadın. Ama belli ederek oynadığın zaman çok fazla report yiyorsun ve izlemeye alınıyorsun çok şikayet gelince sistem otomatik ban atıyor. mümkün olduğunca hiç belli etmeden çok fazla kil almadan oynaman lazım yoksa dword de sıkıntı yok ama oyun yinede banlıyor

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
9 ay oynayabildiğine göre hilede bir sıkıntı yok belli ettiğin için yemişsin oynarken daha dikkatli ol daha çok belli etmemeye özen göster.

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Kanka dword hile normalde ban attıran bir hile değil dword sadece esp yani görme hilesi eğer bir maçta iken belli ettiysen örneklendirmek gerekirse yüksek ranklarda fazla kill aldıysan sürekli birinci oluyorsan veya sisin içinden adam vuruyorsan ban yemen gayet normal

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Dword legit oynadığında sıkıntı olmaz hirslanmamak lazım

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
Belli edersen denetlemeye giriyorsun ozaman sakince oyna ama denetlemede açarsan net banlanırsın

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Her Hilenin sonu zaten ban 9 ay güzel dayanmışsın hileden dolayı değil hesap banı yemişsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Cok fazla belli etmeden az kill alarak oyna sonuçta bir hile kullanıyorsun mutlaka ban riski vardır sonuçta.

aka bildircan
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
incelemeden ban yemissindir esp aciyorsan bile sesini duymadan adamin ustune gidersen cok belli oluyor hileyle alakali degil

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kuzen yanlış anlama ama saatlerce oynadıysan olur, ben giriyorum 4 saat felan oynayıp çıkıyorum.

Bazen benide report ediyorlar, oyun sırasında dedektif bu maçı izliyor diye yazıyor.

Galiba sen dedektif izlerken belli ettin...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...