Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
taktik verim ban yememen için bunu ben hep kullanıyorum mesela ben 10 maç atıyorsam 7 sinde hileylen oynuyorum 3 ün de de hilesiz oynuyorum böyle oynayarak hiç ban yemedim 5 aydır hala da oynuyorum
hocam her hile de wh açılınca insan ister istemez belli ediyor. 9 ay oynayıp geçen ban yedim diyorsun demek ki hile fixlenme gibi bir durum söz konusu degil. ancak yenik düşüp belli etmişsindir. fazla kill win almış hesabın incelemeye düşmüştür gibi gibi
Çocukluğumdan bu yana bu siteden hileyle oyun oynarım sadece zulu steamdeyken ban yedim. Hileyle oynamak hilesiz oynamaktan daha zor belli etmemen lazım :d Sen illaki bir yerde fire vermişsindir yoksa buradaki hiçbir hile hatasıyla ban yemedim.
Kardeşim muhtemelen sadece görmeyi açarak oynadın. Ama belli ederek oynadığın zaman çok fazla report yiyorsun ve izlemeye alınıyorsun çok şikayet gelince sistem otomatik ban atıyor. mümkün olduğunca hiç belli etmeden çok fazla kil almadan oynaman lazım yoksa dword de sıkıntı yok ama oyun yinede banlıyor