PUBG Mobile Dword hilesi 10 yıl banlattı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
taktik verim ban yememen için bunu ben hep kullanıyorum mesela ben 10 maç atıyorsam 7 sinde hileylen oynuyorum 3 ün de de hilesiz oynuyorum böyle oynayarak hiç ban yemedim 5 aydır hala da oynuyorum

Üye
2 HİZMET YILI
çok fazla belli ettiysen ve smoke içi sıktıysan yersin tabi

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
9ay iyi dayanmıssın knk da hıle bu sonucta yanı ne zaman ban atıcagı bellı olmaz gecmıs olsun

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
10 yıl sonra pubg 2 çıkar onu oynarsın takma kafaya :D

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam her hile de wh açılınca insan ister istemez belli ediyor. 9 ay oynayıp geçen ban yedim diyorsun demek ki hile fixlenme gibi bir durum söz konusu degil. ancak yenik düşüp belli etmişsindir. fazla kill win almış hesabın incelemeye düşmüştür gibi gibi

Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Çocukluğumdan bu yana bu siteden hileyle oyun oynarım sadece zulu steamdeyken ban yedim. Hileyle oynamak hilesiz oynamaktan daha zor belli etmemen lazım :d Sen illaki bir yerde fire vermişsindir yoksa buradaki hiçbir hile hatasıyla ban yemedim.

i am better
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka 9 ayda bi şey olmamış ona bile şükret :D daha legit oynamaya çalış. ama hesabı kurtaramazsın geçmiş olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Kardeşim muhtemelen sadece görmeyi açarak oynadın. Ama belli ederek oynadığın zaman çok fazla report yiyorsun ve izlemeye alınıyorsun çok şikayet gelince sistem otomatik ban atıyor. mümkün olduğunca hiç belli etmeden çok fazla kil almadan oynaman lazım yoksa dword de sıkıntı yok ama oyun yinede banlıyor

Uzman Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
sistem tespit etmiş olabilir 9 ay iyi dayanmışsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...