Çözüldü PUBG Mobile Dword kullanırken bypass gerekli mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Hilede sadece wallhack olmasına rağmen hiç belli edilmese bile 10 yıl ban yiyenler olmuş. Hileyi güvenli kullanabilmek için artık bypass mı kullanmak lazım? Çünkü eskisi gibi güvenli değil Dword.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Güvenlik durumu kişiden kişiye göre değişkenlik gösteriyor. Kullandığım dönemlerde hiçbir şekilde ban yemedim fakat o dönemlerde bile ban yiyen vardı. Flaglendiğin durumlarda veya hesabın daha önce incelemeye alındıysa doğal olarak ban yemen kaçınılmaz oluyor. Zaten temel olarak kullandığın 3. Parti bir yazılım ve ban riski her zaman oluyor.
Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
Güvenlik durumu kişiden kişiye göre değişkenlik gösteriyor. Kullandığım dönemlerde hiçbir şekilde ban yemedim fakat o dönemlerde bile ban yiyen vardı. Flaglendiğin durumlarda veya hesabın daha önce incelemeye alındıysa doğal olarak ban yemen kaçınılmaz oluyor. Zaten temel olarak kullandığın 3. Parti bir yazılım ve ban riski her zaman oluyor.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
ben bir keresinde fatih olmuştum hile ile. sonra bir ban furyası başladı ne kadar dikkat etsemde tüm hesaplar banlandı.

Onaylı Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Arkadaşlar hileyi denedim şimdi 35 saniye içinde banlandım. hiç bir şey yapmadığım halde direk banlandım. demek ki yazılımsal olarak hileyi çözmüşler. sağlam hesabınızla girmeyin sakın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...