Çözüldü PUBG Mobile Dword rakiplerin yeri gözükmüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Merhaba, daha önceden kurulum yaptığımda sorun yoktu fakat SSD değiştirdim ve yeniden format attım ve hileyi indirdim. Her şey tamam ama karşıdaki insanları göremiyorum. Bilgisi olan var mı?

IMG_4463.jpeg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Kanka haklısın bende aynı sorunu yaşamıştımda loader ve oyunu silip yükledim düzeldi ondan söyledim.
evet simdi cözdüm gameloop 5.1. sayılarda gözükmüyor ve baska bir seri indirdim suan da düzeldi ama facebook sifresini kabul etmiyor bu seferde cözecegiz

Sorun cozuldu bu gameloopta aciliyor

evet simdi cözdüm gameloop 5.1. sayılarda gözükmüyor ve baska bir seri indirdim suan da düzeldi ama facebook sifresini kabul etmiyor bu seferde cözecegiz

Simdi soyle bir sorunla karsilastim misafir modda calisiyor hile ama facebookta calismiyor yarin bakacagim tesekurler herkese
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kanka ingame false olarak gözüküyo hile yüklenmemiş yada oyuna girdiğini algılamamış çık gir yapmak belki düzeltebilir algılamıyorsa.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kanka ingame false olarak gözüküyo hile yüklenmemiş yada oyuna girdiğini algılamamış çık gir yapmak belki düzeltebilir algılamıyorsa

Bu acıklayıcı degil dostum gir cık yaptım oyunu defalarca sıldım yenıden yukledım yine de bır hata var aynı anda ıkı tane hıle bıle açtım yine de karsıyı goremıyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu acıklayıcı degil dostum gir cık yaptım oyunu defalarca sıldım yenıden yukledım yine de bır hata var aynı anda ıkı tane hıle bıle açtım yine de karsıyı goremıyorum.
Kanka haklısın bende aynı sorunu yaşamıştımda loader ve oyunu silip yükledim düzeldi ondan söyledim.

aka hernos
Süper Üye
Ödüller
4
Sosyal
6 HİZMET YILI
IsInGame : False
EnemyCount : 0

Hile verileri bile okuyamiyor. Ya hile guncel degil yada girdigin client ile uyusmuyor.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI

Simdi soyle bir sorunla karsilastim misafir modda calisiyor hile ama facebookta calismiyor yarin bakacagim tesekurler herkese

Ekli dosyalar

• IMG_4464.jpeg
    IMG_4464.jpeg
    970 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
Çözüm
Hileci Geldi Hanım
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çalışmama sebebi 64 bit olması 32 bit olarak gameloop indirip dener misin ve gameloop ayarlarından directx olarak oyunu başlatmanız gerekmekte

My Love K
Uzman Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
İnsert tuşuna basarak ekran resmini atarmısın büyük ihtimal ayarları bozulmuştur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...