Pubg Mobile [Dword VIP] Esp Sorunu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
8 HİZMET YILI
Merhaba Arkadaşlar Pubg Mobile DwordTeam Vıp Hack Oyunda Açılıyor Radar Felan Gozukuyor Ama Esp Aktif Olmuyor Defalarca F6 Yapıyorum Ama Bir işe Yaramıyor Bu Konu Hakkında Yardımcı Olabilecek Varsa Bana Çok Memnun Olurum?

Üye
7 HİZMET YILI
BEnde calısıyor adamlar kare içinde görüyorum
Post automatically merged:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Calısıyor bakınız sızınkınde bır sorun vardır
Şuan kimsede aktif olmuyor hile bildiğim kadarı ile dostum ama sende çalışıyorsa artık senin şansına...

Son düzenleme:
Gazeteci
Seçkin Üye
7 HİZMET YILI
Bizde öyle değil sorun sizde olmalı

Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar DwordTeam Vıp eklentisi bende çalışıyor.. yeni bir hesapla tüm opsiyonları denedim ve banlanmadım.. bu iyi haber idi. Kötü haber ise eklentide aim sorunu aşırı var. bütün alternatiflerini denedim (hassasiyetlerine kadar) finalde çözüme varamadım.. ayrıca çizgisel görüntüleri çok olduğundan oyunun fazla adamlı olduğu yerlerde asıl oyuncuyu göremez hale geliyorsunuz :) her ne kadar benim için eksisi çok olsa da yapanların emeğine sağlık uğramışlar fazlaca.. şu dakkadan sonra "sByte" in güncellenmesini aktif olmasını bekliycem benim için en iyi hack eklentisi o :)

shn

Üye
7 HİZMET YILI
nasıl kullanıyorsun abi yaa aylardır açtığım hile bugun çalışmıyor oyun engelledi sanırım hileyi

shn

Üye
7 HİZMET YILI
oyunu güncelleyince düzeliyormu hile ?

Üye
7 HİZMET YILI
yeni sürüm 13.06 2019 çalışıyor full ama aim bot açmayın espnin tamamını açtığınızda kasmalar yaşanıyor lazım olanı açarsanız daha iyi olur denedim sıkıntı yok

güncel oyunda oynuyorum

bağzı yerler bu sürümden sonra paralı yapmış paket paket araştırdım o yüzden memory hackers teşekkürler güzel çalışma

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
SBYTE açılmasını bekliyorum bende. gördüğüm en iyi hileydi. yapımcıların eline sağlık.

Üye
7 HİZMET YILI
merhaba arkadaşlar oyunda hile acılıyor çalışıyor ama esp adamların yerini göstermiyor sorun nedir acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...