Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
sorun şu açıkcası hack açılıyor. lakin çalışmıyor. harita ne düşmanı nede oyunda düşmanı gösteriyor

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Otomatik atılmış bir ban gibi görünüyor. Hilenin detect olduğunu sanmıyorum. Haftalardır deniyoruz ve ortalama oyun başı 20 kill alıyoruz. Hiç 20 killi geçemedik. Demekki 30+ kill alan herkes bir günlük oyundan uzaklaştırılıyor. Önceki hilede kasma durumunuz vs var mıydı ? Hileyi değerlendirirseniz önceki versiyona göre iyileşmeler neler, eksileri neler belirtirseniz sevinirim.
Reis cmd de den Fasm.NET.dl hatası verıyor f6 ya basıyorum ama durduruldu dıyor bı cozum soyler mısın ?

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar windows 8.1 kullanıyorum. Bütün hataları tek tek aldım. Çözüm sanırım şöyle bi arkadaş yazmıştı yaptım oldu. Çalıştır ekranına %temp% yazıyorsunuz ctrl+a yapıp klasörde ne var ne yok siliyorsunuz. silinemeyen dosya olursa ctrl+alt+delete tuşuna basarak görev yöneticisini açarak işlemler menüsünden çalışan programları kapatarak o klasördeki herşeyi silin. Benimki düzeldi ve kullanıyorum şuan..
Kolay Gelsin..

Üye
7 HİZMET YILI
System.ApplicationException: Unable to start service 183changedstatus False
at #=zOEMUdn5SGS1xitHTGQ==.#=zcFnMVmc=(IntPtr #=zjP$dsRk=)
at #=zOEMUdn5SGS1xitHTGQ==.#=znA_NYDlaKgN5(String #=z0wmxYkM=, String #=z_sYBihg=, String #=zTMaQZXM=)
at #=zzzD6kRKwIruFEi$95KUHZYE=.#=zHN5Jx_i3si8u()
Loading Plugins..

i get this error

Üye
7 HİZMET YILI
win 10 kullanıyorum cmd ekranı geliyor yazılar cıkıyor ve kapanıyor hile acılmıyo neden acaba :/

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sorun nedir arkadaşlar yardım lütfen

Kod:
Downloading Plugin List..

Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]

Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]

Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]

Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]

Plugin is up to date [LSP_AdvancedESP.dll]

Loading Plugins..

İşlenmeyen Özel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.

Server stack trace:

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]:

konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)

konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)

konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)

konum: #=za075QOdobmpTsQifguu73ug=..ctor(IntPtr #=z5kjDoRI=, Int32 #=zkjFx9Fk=, IntPtr #=znymEGbc=, Int32 #=zeYNCsmA=, String #=zVzp_gJc=)

konum: #=zK60uvDpJLG$A_pmPww==.#=zz7cBF0vsrQUJckDStA==.MoveNext()

--- Özel durumun oluşturulduğu önceki konumdan başlayan yığın izlemesinin sonu ---

konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()

konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)

konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)

konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()

[automerge]1555604729[/automerge]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
SORUN NEDİR ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN

Downloading Plugin List..
Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]
Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]
Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]
Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]
Plugin is up to date [LSP_AdvancedESP.dll]
Loading Plugins..

İşlenmeyen Özel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.

Server stack trace:
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]:
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)
konum: #=za075QOdobmpTsQifguu73ug=..ctor(IntPtr #=z5kjDoRI=, Int32 #=zkjFx9Fk=, IntPtr #=znymEGbc=, Int32 #=zeYNCsmA=, String #=zVzp_gJc=)
konum: #=zK60uvDpJLG$A_pmPww==.#=zz7cBF0vsrQUJckDStA==.MoveNext()
--- Özel durumun oluşturulduğu önceki konumdan başlayan yığın izlemesinin sonu ---
konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()
Post automatically merged:
aynı hatayı alıyorum

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar windows 8.1 kullanıyorum. Bütün hataları tek tek aldım. Çözüm sanırım şöyle bi arkadaş yazmıştı yaptım oldu. Çalıştır ekranına %temp% yazıyorsunuz ctrl+a yapıp klasörde ne var ne yok siliyorsunuz. silinemeyen dosya olursa ctrl+alt+delete tuşuna basarak görev yöneticisini açarak işlemler menüsünden çalışan programları kapatarak o klasördeki herşeyi silin. Benimki düzeldi ve kullanıyorum şuan..
Kolay Gelsin..
peki haritada düşmanı görebiliyo musun ?

Üye
7 HİZMET YILI
Kolay Gelsin..
yardım edebilir misin tw versem ?
Post automatically merged:

tw versem bakabilir misin ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
dostum ben windows 7 kullanıyorum bende bir sıkıntı olmuyor günde 5 saat bu hileyi kullanıyorum şimdiye kadarda sıkıntı çıkmadı sen aero ayarını yapmamışsın bide siyah ekran olmaması için ayarlarını yapmamışsın
win 10 var ama radarda görünen bir şey yok ? sen radarı kullanabiliyo musun ? görebiliyo musun radarda birilerini bişeyleri ?

Üye
7 HİZMET YILI
abi oyunda cmd acılıyo puliginler yükleniyo bi menu acılıyo 1 seceneği olan saınra kapanıyo cmd de kapanıyo yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...