Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
sorun şu açıkcası hack açılıyor. lakin çalışmıyor. harita ne düşmanı nede oyunda düşmanı gösteriyor

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Otomatik atılmış bir ban gibi görünüyor. Hilenin detect olduğunu sanmıyorum. Haftalardır deniyoruz ve ortalama oyun başı 20 kill alıyoruz. Hiç 20 killi geçemedik. Demekki 30+ kill alan herkes bir günlük oyundan uzaklaştırılıyor. Önceki hilede kasma durumunuz vs var mıydı ? Hileyi değerlendirirseniz önceki versiyona göre iyileşmeler neler, eksileri neler belirtirseniz sevinirim.
Reis cmd de den Fasm.NET.dl hatası verıyor f6 ya basıyorum ama durduruldu dıyor bı cozum soyler mısın ?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar yöneticiler dışındaki üyelere tw atmayınız. Oluşabilecek kayıplarınızdan sorumlu değiliz. Sorunların farkındayız çözmek için uğraşılıyor. Sabrınız için teşekkürler.
Kapatılan hile 1.1geri gelecekmi? Allahını seviyorsan sorum cevap ver abi

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar windows 8.1 kullanıyorum. Bütün hataları tek tek aldım. Çözüm sanırım şöyle bi arkadaş yazmıştı yaptım oldu. Çalıştır ekranına %temp% yazıyorsunuz ctrl+a yapıp klasörde ne var ne yok siliyorsunuz. silinemeyen dosya olursa ctrl+alt+delete tuşuna basarak görev yöneticisini açarak işlemler menüsünden çalışan programları kapatarak o klasördeki herşeyi silin. Benimki düzeldi ve kullanıyorum şuan..
Kolay Gelsin..

Üye
7 HİZMET YILI
System.ApplicationException: Unable to start service 183changedstatus False
at #=zOEMUdn5SGS1xitHTGQ==.#=zcFnMVmc=(IntPtr #=zjP$dsRk=)
at #=zOEMUdn5SGS1xitHTGQ==.#=znA_NYDlaKgN5(String #=z0wmxYkM=, String #=z_sYBihg=, String #=zTMaQZXM=)
at #=zzzD6kRKwIruFEi$95KUHZYE=.#=zHN5Jx_i3si8u()
Loading Plugins..

i get this error

Üye
7 HİZMET YILI
win 10 kullanıyorum cmd ekranı geliyor yazılar cıkıyor ve kapanıyor hile acılmıyo neden acaba :/

Onaylı Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
sorun nedir arkadaşlar yardım lütfen

Kod:
Downloading Plugin List..

Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]

Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]

Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]

Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]

Plugin is up to date [LSP_AdvancedESP.dll]

Loading Plugins..

İşlenmeyen Özel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.

Server stack trace:

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)

konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]:

konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)

konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)

konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)

konum: #=za075QOdobmpTsQifguu73ug=..ctor(IntPtr #=z5kjDoRI=, Int32 #=zkjFx9Fk=, IntPtr #=znymEGbc=, Int32 #=zeYNCsmA=, String #=zVzp_gJc=)

konum: #=zK60uvDpJLG$A_pmPww==.#=zz7cBF0vsrQUJckDStA==.MoveNext()

--- Özel durumun oluşturulduğu önceki konumdan başlayan yığın izlemesinin sonu ---

konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()

konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)

konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)

konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()

[automerge]1555604729[/automerge]

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
SORUN NEDİR ARKADAŞLAR YARDIM LÜTFEN

Downloading Plugin List..
Plugin is up to date [LSP_Aimbot.dll]
Plugin is up to date [LSP_ESP.dll]
Plugin is up to date [LSP_Radar.dll]
Plugin is up to date [LSP_Awareness.dll]
Plugin is up to date [LSP_AdvancedESP.dll]
Loading Plugins..

İşlenmeyen Özel Durum: System.ServiceModel.FaultException`1[System.ServiceModel.ExceptionDetail]: 'Fasm.NET, Version=1.0.4939.27955, Culture=neutral, PublicKeyToken=null' dosyasını veya bütünleştirilmiş kodunu ya da bağımlılıklarından birini yükleyemedi. Sistem belirtilen dosyayı bulamıyor.

Server stack trace:
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.ThrowIfFaultUnderstood(Message reply, MessageFault fault, String action, MessageVersion version, FaultConverter faultConverter)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.HandleReply(ProxyOperationRuntime operation, ProxyRpc& rpc)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannel.Call(String action, Boolean oneway, ProxyOperationRuntime operation, Object[] ins, Object[] outs, TimeSpan timeout)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.InvokeService(IMethodCallMessage methodCall, ProxyOperationRuntime operation)
konum: System.ServiceModel.Channels.ServiceChannelProxy.Invoke(IMessage message)

Exception rethrown at [0]:
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.HandleReturnMessage(IMessage reqMsg, IMessage retMsg)
konum: System.Runtime.Remoting.Proxies.RealProxy.PrivateInvoke(MessageData& msgData, Int32 type)
konum: FasmProxy_LS.IProxyService.Assemble(Boolean IsProcess32Bit, String Assembly, UInt64 BaseAddress)
konum: #=za075QOdobmpTsQifguu73ug=..ctor(IntPtr #=z5kjDoRI=, Int32 #=zkjFx9Fk=, IntPtr #=znymEGbc=, Int32 #=zeYNCsmA=, String #=zVzp_gJc=)
konum: #=zK60uvDpJLG$A_pmPww==.#=zz7cBF0vsrQUJckDStA==.MoveNext()
--- Özel durumun oluşturulduğu önceki konumdan başlayan yığın izlemesinin sonu ---
konum: System.Runtime.ExceptionServices.ExceptionDispatchInfo.Throw()
konum: System.Threading.ExecutionContext.RunInternal(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.ExecutionContext.Run(ExecutionContext executionContext, ContextCallback callback, Object state, Boolean preserveSyncCtx)
konum: System.Threading.QueueUserWorkItemCallback.System.Threading.IThreadPoolWorkItem.ExecuteWorkItem()
Post automatically merged:
aynı hatayı alıyorum

Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar windows 8.1 kullanıyorum. Bütün hataları tek tek aldım. Çözüm sanırım şöyle bi arkadaş yazmıştı yaptım oldu. Çalıştır ekranına %temp% yazıyorsunuz ctrl+a yapıp klasörde ne var ne yok siliyorsunuz. silinemeyen dosya olursa ctrl+alt+delete tuşuna basarak görev yöneticisini açarak işlemler menüsünden çalışan programları kapatarak o klasördeki herşeyi silin. Benimki düzeldi ve kullanıyorum şuan..
Kolay Gelsin..
peki haritada düşmanı görebiliyo musun ?

Üye
7 HİZMET YILI
Kolay Gelsin..
yardım edebilir misin tw versem ?
Post automatically merged:

tw versem bakabilir misin ?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
dostum ben windows 7 kullanıyorum bende bir sıkıntı olmuyor günde 5 saat bu hileyi kullanıyorum şimdiye kadarda sıkıntı çıkmadı sen aero ayarını yapmamışsın bide siyah ekran olmaması için ayarlarını yapmamışsın
win 10 var ama radarda görünen bir şey yok ? sen radarı kullanabiliyo musun ? görebiliyo musun radarda birilerini bişeyleri ?

Üye
7 HİZMET YILI
abi oyunda cmd acılıyo puliginler yükleniyo bi menu acılıyo 1 seceneği olan saınra kapanıyo cmd de kapanıyo yardım

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Yonetim su hileyi nasil calistircaz yada eski hileyi geri getirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...