Seçkin Üye
selam arkadaslar. ben ıleyı cok uzun zamandır kullanıyorum daha banlanmadım. öncelikle şunu söleyım oyun ayarlarında bir bölüm vardı ordan ölen kişi sizi kamerasıyla takip edemesin diye bi ayar var onu seçin. bı de vurdugunuz adamlar ekranda slda cıkmasın onu ayarlayın. bana gelınce ben nıye banlanmıyorum? yaw arkadas ben de ıyı hos guzel tamam da aimbot cok duzgun calısmıor. adama sıkıyorum adam beni önce öldürüyor. ne yaptıysam olmadı yaw. adamın kafasına 3 mermı kafanın üstüne de 10 mermi atıyor. allah aşkına yaa öle aimbot mu olur. biri ya düzeltsin şunu ya da ben nerde hata yapıyosam onu sölesin. banlanmaya razıyım ya yeterki adamın kafasına sıksın öldürsün yani çok sıkıldım.
bende yedim de ben baya belli ettimhile çok güzel ama 3 ay ban yedim tavsiye ederim
ben hileyi açıyorum esp kaybolunca f6 yapıyorum. esp geri gelmiyor. senBeyler arkadaşlar canlar çiğerler hile ile oynayan banınada katlanacak yada hilesiz oynayacak sonuçta hile yapıyosun er yada gec banlanıcaksın bu işin bu kısmı
Asıl konu içinizde hileyi açık iki oyun oynayıp sonrada hilenin çalışmasında sorun yaşayan var mı varsa da çözüm buldunuz mu f6 da yapınca hile konsolu acılıyor ama hile çalışmıyor hile den midir bilmem ama bilgisayarımdaki C klasörünün içindeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdiye bir dosya açılıyor pc yi kapatıp açıp bunu silince düzeliyor ama hileyi aktif ettiğimde bir süre sonra bu dosya (Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap) aynı yere geliyor ve hile konsolu acılıyor ama hile çalışmıyor hile ile bağlantısı var mı bilmiyorum ama konu ile ilgili bana yardımcı olacak bir arkadaş var mı varsa da acil cevap bekliyorum
iyi oyunlar herkese
çalışıyor ama dikkat etgameloopta çalışır mı ?
ufak harflerle mhhilenin rar sifresi ne bulamadim
arkadaşlarında dediği gibi çok belli ederseniz ve aim mi devamlı açıktutarsanız ban atıyor. şu aim i açıp kapatmak için bir kısa yol tuşu yapmak mümkünmü acaba ilgili arkaşlara iletirseniz çok güzel olur sadece ateş edeceğünde hemen açılıp kapatıla bilsin. ben açıp kapatarak 2 haftaya yakındır oynuyorum. ayrıca yukarda bi arkadaş izleyicileri kapatın demiş evet doğru hala ayarı var ordan kapatın sizi izleyemesinler ve birazda salağa yatın adamı görünce hemen pusmayın normal loota ya koşmaya devam edin tabi çok yakın ve tehlikeli değilse.
birde bende şöyle bir sorun var atlıyorum güzel loot yapıyorum ama bi adamla çok yaklaştımmı tam ateş edecekketn donma oluyor takılıyor oyun tabi kasınca ölüyoruz kafayı yedircek bir türlü çözemedim genelde uzak kalmaya çalışıyorum bunun hakkında bi bilgisi olan varmı?
İzleyicileri nereden kapatıyoruz? Ayarı nerede, yardımcı olur musun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?