Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
selam arkadaslar. ben ıleyı cok uzun zamandır kullanıyorum daha banlanmadım. öncelikle şunu söleyım oyun ayarlarında bir bölüm vardı ordan ölen kişi sizi kamerasıyla takip edemesin diye bi ayar var onu seçin. bı de vurdugunuz adamlar ekranda slda cıkmasın onu ayarlayın. bana gelınce ben nıye banlanmıyorum? yaw arkadas ben de ıyı hos guzel tamam da aimbot cok duzgun calısmıor. adama sıkıyorum adam beni önce öldürüyor. ne yaptıysam olmadı yaw. adamın kafasına 3 mermı kafanın üstüne de 10 mermi atıyor. allah aşkına yaa öle aimbot mu olur. biri ya düzeltsin şunu ya da ben nerde hata yapıyosam onu sölesin. banlanmaya razıyım ya yeterki adamın kafasına sıksın öldürsün yani çok sıkıldım.

"öncelikle şunu söleyım oyun ayarlarında bir bölüm vardı ordan ölen kişi sizi kamerasıyla takip edemesin diye bi ayar var onu seçin."

Bu söylediğin özellik artık kapatıp açılabilen birşey değil, ayarlarda yok yani. Eskiden "izleyicilere izin ver" şeklindeydi bu ayar, ama artık yok oyunda.

Üye
7 HİZMET YILI
Beyler arkadaşlar canlar çiğerler hile ile oynayan banınada katlanacak yada hilesiz oynayacak sonuçta hile yapıyosun er yada gec banlanıcaksın bu işin bu kısmı
Asıl konu içinizde hileyi açık iki oyun oynayıp sonrada hilenin çalışmasında sorun yaşayan var mı varsa da çözüm buldunuz mu f6 da yapınca hile konsolu acılıyor ama hile çalışmıyor hile den midir bilmem ama bilgisayarımdaki C klasörünün içinde
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
diye bir dosya açılıyor pc yi kapatıp açıp bunu silince düzeliyor ama hileyi aktif ettiğimde bir süre sonra bu dosya (
) aynı yere geliyor ve hile konsolu acılıyor ama hile çalışmıyor hile ile bağlantısı var mı bilmiyorum ama konu ile ilgili bana yardımcı olacak bir arkadaş var mı varsa da acil cevap bekliyorum

iyi oyunlar herkese

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Artık hile kullanmıyorum, bundan 3 ay öncesinde bıraktım. Bu ilk kullandığım hileydi, o zamanlar hiç bir şekilde bununla ban yemiyorduk, belli etsek dahi.
Fakat şu anda bu ve diğer tüm hileler ban yiyor. Eğer ücretli hile ve güvenilir, bilindik yerden, partner aracılığı ile alınmadıysa kesinlikle ban yiyorsunuz.
Taç/As/Fatih ranklarında dahi hileler var ve bariz belliler fakat hiç bir şekilde ban yemiyorlar, onlar ücretli partnerler tarafından temin edilen, PUBG'nin dahi bilgisi olduğu ve müdahale etmediği dworpler. Onların gazına gelipte asıl hesaplarınız da kullanmayın, ben haftada 1 yan hesap açıp herhangi bir magic bullet hilesini kullanıp 2-3 el atıp, bana yaptıkları gibi oyunlarını zehir ediyorum, ban yiyip çıkıyorum. Gerçek hesabımdan da normal oynayıp geçiyorum. :D

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaşlarında dediği gibi çok belli ederseniz ve aim mi devamlı açıktutarsanız ban atıyor. şu aim i açıp kapatmak için bir kısa yol tuşu yapmak mümkünmü acaba ilgili arkaşlara iletirseniz çok güzel olur sadece ateş edeceğünde hemen açılıp kapatıla bilsin. ben açıp kapatarak 2 haftaya yakındır oynuyorum. ayrıca yukarda bi arkadaş izleyicileri kapatın demiş evet doğru hala ayarı var ordan kapatın sizi izleyemesinler ve birazda salağa yatın adamı görünce hemen pusmayın normal loota ya koşmaya devam edin tabi çok yakın ve tehlikeli değilse.
birde bende şöyle bir sorun var atlıyorum güzel loot yapıyorum ama bi adamla çok yaklaştımmı tam ateş edecekketn donma oluyor takılıyor oyun tabi kasınca ölüyoruz kafayı yedircek bir türlü çözemedim genelde uzak kalmaya çalışıyorum bunun hakkında bi bilgisi olan varmı?

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Beyler arkadaşlar canlar çiğerler hile ile oynayan banınada katlanacak yada hilesiz oynayacak sonuçta hile yapıyosun er yada gec banlanıcaksın bu işin bu kısmı
Asıl konu içinizde hileyi açık iki oyun oynayıp sonrada hilenin çalışmasında sorun yaşayan var mı varsa da çözüm buldunuz mu f6 da yapınca hile konsolu acılıyor ama hile çalışmıyor hile den midir bilmem ama bilgisayarımdaki C klasörünün içinde
diye bir dosya açılıyor pc yi kapatıp açıp bunu silince düzeliyor ama hileyi aktif ettiğimde bir süre sonra bu dosya (
) aynı yere geliyor ve hile konsolu acılıyor ama hile çalışmıyor hile ile bağlantısı var mı bilmiyorum ama konu ile ilgili bana yardımcı olacak bir arkadaş var mı varsa da acil cevap bekliyorum

iyi oyunlar herkese
ben hileyi açıyorum esp kaybolunca f6 yapıyorum. esp geri gelmiyor. sen
dosyasını sılıp pc yı yenıden baslatarak çözümü bulmussun. bense komut satırı yönetici olarak çalıştır yapıyorum .netsh winsock reset diyorum. ekranda zaten ingilizce olarak pc yi yeniden balatmalısın diyor. yeniden başlatıp açıyorum o zaman düzeliyor. hiç banlanmadım belki 2 ay oldu kullanıyorum ama sıkıldım ya adamın beni önce vurmasından. aimbot her türden problem abi. sekiyor adama isabet etmiyor. o zaman da bir anlamı kalmıyor

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Guys SmartGAGA is 100% safe but its laggy lets request the founder to add support for any other safe emulator... Until then use SmartGaga 7.1.2
thank you @LeftSpace

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
izi
Post automatically merged:

weri god

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
arkadaşlarında dediği gibi çok belli ederseniz ve aim mi devamlı açıktutarsanız ban atıyor. şu aim i açıp kapatmak için bir kısa yol tuşu yapmak mümkünmü acaba ilgili arkaşlara iletirseniz çok güzel olur sadece ateş edeceğünde hemen açılıp kapatıla bilsin. ben açıp kapatarak 2 haftaya yakındır oynuyorum. ayrıca yukarda bi arkadaş izleyicileri kapatın demiş evet doğru hala ayarı var ordan kapatın sizi izleyemesinler ve birazda salağa yatın adamı görünce hemen pusmayın normal loota ya koşmaya devam edin tabi çok yakın ve tehlikeli değilse.
birde bende şöyle bir sorun var atlıyorum güzel loot yapıyorum ama bi adamla çok yaklaştımmı tam ateş edecekketn donma oluyor takılıyor oyun tabi kasınca ölüyoruz kafayı yedircek bir türlü çözemedim genelde uzak kalmaya çalışıyorum bunun hakkında bi bilgisi olan varmı?

İzleyicileri nereden kapatıyoruz? Ayarı nerede, yardımcı olur musun?
Post automatically merged:

İzleyicileri nereden kapatıyoruz? Ayarı nerede, yardımcı olur musun?

Buldum, genel ayarlarda imiş.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...