Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
hack kullanmıyor mu ? bi hile varken oyunu oyna işlemcine bak bide hilesiz oyna işlemcinin ısısına bak bakalım ne oyunun ayarları saçma yorum yapma
Kullandığın PC yada Laptop özelliklerine göre değişir. Emulator'den kastım sistem özelliklerini ordan kendin ayarlayabiliyorsun ne kadarını kullansın yada kullanmasın. Hack .dll dosyaları oyun dosyalarına inject olarak geliyor yani ek olarak fazla bir cpu yüklenmesi ben yaşamadım. Ama benim kullandığım cihaz güçlü.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
yeni sürümü ne zaman gelecek ?

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Kendi deneyimlerim ile gözlemlediğim AIM ayarlarını paylaşayım belki işinize yarar. Smooth X4 , FOV 60 , Predict X4 , Y Axis X4 , Aim tuşum Q bende bu ayarlar güzel çalışıyor ama sürekli aim almayın ban yeme riski var.

System Failure
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
press retry to debug the application - jit must be enabled. Bu hatayı nasıl çözebilirim beyler bu hatayı veriyor bilen birisi yardımcı olabilir mi?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
:D Mesajları 10kez Okudum Çalışmıyo Yalan mı Söyliyecez Kardeş
Çekilen video da montaj zaten :) Çalıştırabilecek kapasiteniz olmayınca b*k atma çabaları. Tipik Türk hareketi. Size mutluluklar :) Okuma yazmayı öğrenince belki çalıştırabilirsiniz.

Banlı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
o zaman ben aimi hiç açmayam :)
Post automatically merged:

:D Mesajları 10kez Okudum Çalışmıyo Yalan mı Söyliyecez Kardeş
win 10 ise bilemem ama win7 çatur çutur çalışıyor

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
7 HİZMET YILI
Aimbot çok belli ediyor ban geliyor ardından Herifleri görün yeter yoksa ban kaçınılmaz.2 hesapta test ettim aim kullandığım 45 oyun sonra ban yedi aim kullanmadığım hala sağlam duruyor

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
Aimbot çok belli ediyor ban geliyor ardından Herifleri görün yeter yoksa ban kaçınılmaz.2 hesapta test ettim aim kullandığım 45 oyun sonra ban yedi aim kullanmadığım hala sağlam duruyor
aim Kullanmayın sizde :brainfree:

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
first MOBIE çalışmayı durdurdu hatası alıyorum yardımcı olur musunuz ?

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
o zaman ben aimi hiç açmayam :)

win 10 ise bilemem ama win7 çatur çutur çalışıyor

BU ARADA HATIRLATMA INSERT TUSU İLE MENU GİZLEYİP AÇABİLİRSİNİZ
Aynen Benim Win 10 Biliyoz İNSERT TUŞU MENÜYÜ AÇIP KAPATIYO Ama Bende Açılmadı

Çekilen video da montaj zaten :) Çalıştırabilecek kapasiteniz olmayınca b*k atma çabaları. Tipik Türk hareketi. Size mutluluklar :) Okuma yazmayı öğrenince belki çalıştırabilirsiniz.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Emeğe saygı ve teşekkürler program tekte açıldı hiç bir problem olmadan kasma yok her şey stabil çalışıyor. Sadece bir öneride bulunacagım bı ara arkadasımın kullandıgı hile programında evlerin içindeki lootlarıda görüyordu. Mesala bir ayar daha eklenip istenilen silahları ekipmanları işaretleyerek çalışacak ve sadece bizim istediğimiz ekipmanların yerlerini gösterebilecek bir özellik eklenebilir mi ? M24 Kar98 scop bulmak için çok yararlı olabilir. Aimbot özelliğinden daha etkili olacağını düşünüyorum kolsuzsanız zaten bu tarz oyunlarda işiniz olmasın o kadarda düşmeyin. :D

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
gostaria de saber o porque minha trapaça fecha win 10 tudo atualizado antivirus desabilitado, ele abre mas fecha logo que abre a trapaça

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...