hack işlemciyi çok kullanmıyor zaten sen işlemci ayarlarını emulator'den yapabilirsin
hack kullanmıyor mu ? bi hile varken oyunu oyna işlemcine bak bide hilesiz oyna işlemcinin ısısına bak bakalım ne oyunun ayarları saçma yorum yapma
hack işlemciyi çok kullanmıyor zaten sen işlemci ayarlarını emulator'den yapabilirsin
Kullandığın PC yada Laptop özelliklerine göre değişir. Emulator'den kastım sistem özelliklerini ordan kendin ayarlayabiliyorsun ne kadarını kullansın yada kullanmasın. Hack .dll dosyaları oyun dosyalarına inject olarak geliyor yani ek olarak fazla bir cpu yüklenmesi ben yaşamadım. Ama benim kullandığım cihaz güçlü.hack kullanmıyor mu ? bi hile varken oyunu oyna işlemcine bak bide hilesiz oyna işlemcinin ısısına bak bakalım ne oyunun ayarları saçma yorum yapma
Çekilen video da montaj zatenMesajları 10kez Okudum Çalışmıyo Yalan mı Söyliyecez Kardeş
win 10 ise bilemem ama win7 çatur çutur çalışıyorMesajları 10kez Okudum Çalışmıyo Yalan mı Söyliyecez Kardeş
aim Kullanmayın sizdeAimbot çok belli ediyor ban geliyor ardından Herifleri görün yeter yoksa ban kaçınılmaz.2 hesapta test ettim aim kullandığım 45 oyun sonra ban yedi aim kullanmadığım hala sağlam duruyor
Aynen Benim Win 10 Biliyoz İNSERT TUŞU MENÜYÜ AÇIP KAPATIYO Ama Bende Açılmadıo zaman ben aimi hiç açmayam
Post automatically merged:
win 10 ise bilemem ama win7 çatur çutur çalışıyor
BU ARADA HATIRLATMA INSERT TUSU İLE MENU GİZLEYİP AÇABİLİRSİNİZ
Çekilen video da montaj zatenÇalıştırabilecek kapasiteniz olmayınca b*k atma çabaları. Tipik Türk hareketi. Size mutluluklar
Okuma yazmayı öğrenince belki çalıştırabilirsiniz.
this diffrent version cheat this version 1.0 your upload versio 2.0 LOLcheat is detected now .
2x guest ban , here's an imageBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Axis i yükseltirsen adamın gövdesine bacağına doğru iniyor aim 0 da ise tam kafaya nisan almıs oluyor yani. redict te sağ yada sola doğru kayıyor aim.şuan açsak hileyi ban yermiyiz ?
redict ve , Y Axis ne işe yarıyor ?