hope they update this, I still get banned
Sana kesinlikle katılmıyorum çünki hile undetected olduktan sonra belli etmediğimiz sürece asla ban yemezsin ama şuan hile detect olduğundan çatır çatır 10 yıl hesaplarımız engelleniyor bu engellenmenin sebebi adminlerin hileyi tam vaktinde zamanında güncellememesidir ban yemicez diye birşey yok deyipte milleti gazlama burda sayfada ne ilgilenme denen birşey kaldı ne bi yorumlara cevap verme artık hiçkimseyi sallamıyorlar bile.Kesinlikle katılıyorum ban yemicez diye birşey yok
evet 1 gün sonra direk 10 yıl banBan riski var mıdır ?
Sana kesinlikle katılmıyorum çünki hile undetected olduktan sonra belli etmediğimiz sürece asla ban yemezsin ama şuan hile detect olduğundan çatır çatır 10 yıl hesaplarımız engelleniyor bu engellenmenin sebebi adminlerin hileyi tam vaktinde zamanında güncellememesidir ban yemicez diye birşey yok deyipte milleti gazlama burda sayfada ne ilgilenme denen birşey kaldı ne bi yorumlara cevap verme artık hiçkimseyi sallamıyorlar bile.
anti ban ile kullanırsan ban yedirmez ancak şuanda hile fix yedi 1 gün sonra hesabın banlanıcakKeşke aimbot özelliği ban yedirmeseydi
very high at the momentdoes esp has the high chance to ban