dostum bu oyun değil ki emülatör hiç bir manası yok game booster kullanmanın.game booster kullanıyorum ama yine de hayvanlar gibi kasıyor. bu kasma olayının bir çözümü yok mu? hile kullanmayınca kasma düzeliyor. ama hilesiz de oynanmıyor meret. başka tavsiyesi olan varsa sevinirim arkadaşlar. oyun o kadar kasıyor ki benim için artık oynanamaz hale geldi. sileceğim belki de. teşekkür ederim.
ive been using no recoil for like 9hr now. still not banned. lucky i guess xDI been using hack for three matches just now. Guys if you look at front page it says no-recoil is instant ban so dont use it. Im only using ESP and still safe.
YouTube aero asil açılır yazSiyah ekran hatası alıyorum win7 64 bit kullanıyorum
Ben sabah oynadım ban falan atması sekmemeyi açınca ban atıyordu hala sekmemeden dolayı mi atıyorpeki ne zman güncelleme gelecek hileye bilen varmı ?
aynen adam vurmana gerek yok actıktan en fazla 2 dk sonra direk banYouTube aero asil açılır yaz
Post automatically merged:
Ben sabah oynadım ban falan atması sekmemeyi açınca ban atıyordu hala sekmemeden dolayı mi atıyor