Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
I been using hack for three matches just now. Guys if you look at front page it says no-recoil is instant ban so dont use it. Im only using ESP and still safe.

Üye
7 HİZMET YILI
yeah no recoil is patched.
hope they remove it for now so no one would make mistake to use it.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
game booster kullanıyorum ama yine de hayvanlar gibi kasıyor. bu kasma olayının bir çözümü yok mu? hile kullanmayınca kasma düzeliyor. ama hilesiz de oynanmıyor meret. başka tavsiyesi olan varsa sevinirim arkadaşlar. oyun o kadar kasıyor ki benim için artık oynanamaz hale geldi. sileceğim belki de. teşekkür ederim.
dostum bu oyun değil ki emülatör hiç bir manası yok game booster kullanmanın.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Flare gun ve first aid kit bazı itemler all kısmına almama rağmen hala eksik gözüküyor car esp dede araçların bir kısmı gözükmüyor hatta yanımdaki arabayı bile görmedi grenade esp de daha belirgin olması lazım yeterince iyi gözükmüyor geliştirilmesi lazım adam bomba atacağı zaman mesela kırmızı uyarı çıkması lazım grenade warning şeklinde çoğu zaman el bombasından ölüyoruz uyarmadığı için

Son düzenleme:
Üye
7 HİZMET YILI
Hile doğru bişey değil ama şu an 1v4 oyunda 10 takımla karşılaşıyorsam bunların en az 7si hileli.Takımla aramızda 350 metre var, ayrıca dağın arkasındayım adamlar 30 saniye üzerime hedef alır şekilde dağın tepesine çıkmamı bekliyorlar.Böyle saçma bir oyun şekli olamaz insan belli etmemeye çalışır biraz. No recoil açan arkadaşlara sözüm yok. Karşısındaki takımda 4 hileli oyuncu varken recoil olmadan birine bile mermi isabet ettirmek imkansız. Keşke hileden tamamen temizlenebilse ama, şu an için mümkün olmadığından dolayı, umarım eskisi gibi no recoil, bullet control ve aimbot güvenli hale gelir.

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bugun 1 el gırdım 1 tane bot oldurdum sonra 1dk sonra 10 yıl ban yedım lutfen bı el atarmısınız hemen ban atıyorlar.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
bende siyah ekran oluyor her yer sadece menu kalıyor ama öyle hiç bir yer gözükmüyor WİN7 64 bit

Üye
7 HİZMET YILI
yeah posting without any proof of BEING SAFE.
lol i just tried using no recoil . still ban. you may want to READ the things in the 1st PAGE tho.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
ben yeni sezon başladığından beri açmadım, yöneticiler bir açıklık getirebilir mi gerçekten ban atılıyor mu bir sorun varmı?

Üye
8 HİZMET YILI
Üye
8 HİZMET YILI
Sekmemeyi acmayinca sorun yok ban atmiyor
Post automatically merged:

Recoillde sorun var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...