Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
lutfen yardım pc host dosyasını degıstırıyorum pc kendısı sılıyor bazen oyun esnasında lag oluyor ve host dosyası kendılıgınden gıdıyor

Üye
7 HİZMET YILI
tencent üzerinden pubg ye twitter ile giriş yaparken GİRİŞ BAŞARISIZ LÜTFEN TEKRAR DENE hatası alıyorum bugün itibari ile. nox uygulması ile giriş yapabiliyorum. sebebi nedir bilen varmı

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
istemcinden kaynaklanan bir veri hatası sebebiyle bağlantını sonlandırdık diyo sonrada akşama kadar ban yedim hileden ban yemiş olsam sınırsız yerdim ama bunu bitürlü çözemedim gitti durduk yere atıyor aniden bypass falanda yoktu hani

Üye
6 HİZMET YILI
hılenın lınk hangısı 1 saatttır bulamadım
Post automatically merged:

hilenin linki hangısı arkadaş

ne varsa ındırdım hangısı hıle bunların

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
tencent üzerinden pubg ye twitter ile giriş yaparken GİRİŞ BAŞARISIZ LÜTFEN TEKRAR DENE hatası alıyorum bugün itibari ile. nox uygulması ile giriş yapabiliyorum. sebebi nedir bilen varmı

29.07.19 da gece bu sorunu almaya başladım halen devam edıyor telefondan twitterle giriş oluyor emülatörde sikinti var bu konu hakkında kımsede bılgı veremıyor eskı konular cıkıyor nette

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
29.07.19 da gece bu sorunu almaya başladım halen devam edıyor telefondan twitterle giriş oluyor emülatörde sikinti var bu konu hakkında kımsede bılgı veremıyor eskı konular cıkıyor nette
Sizlik bir şey yok. Twitter ile ilgili ya da emülatörle ilgili bir problem. Cevap aramanıza gerek yok. Yakında yapımcılar düzeltirler.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
nader11ndeu aimbot ta herhangi bir düzeltme planlıyormusunuz yada bir projeniz varmı EXT yetmiyo artık

Üye
6 HİZMET YILI
istemcinden kaynaklanan bir veri hatası sebebiyle bağlantını sonlandırdık diyo sonrada akşama kadar ban yedim hileden ban yemiş olsam sınırsız yerdim ama bunu bitürlü çözemedim gitti durduk yere atıyor aniden bypass falanda yoktu hani

İstemciden kaynaklanan bir hata alan arkadaşlar yapmanız gerekeni anlatıyorum sorunun çözüleceğine eminim.
1. Oyunu tencent olarak oynayan arkadaşlar güncelleyerek gameloop a çevirsin, gameloop olarak kullananların birşey yapmasına gerek yok.
2. Güncelleme tamamlandıktan sonra oyuna ait tüm dostyaları PC üzerinden kaldırırın. ( Oyuna ait tek bir dosya dahi kalmayacak şekilde )
3. Modem e reset atın ( İnternet İp adresinizin değişmesi için )
4. Yeni internet ip adresiniz üzerinden oyunu indirin
5. Oyun keyfini yeniden tatmaya başlayın

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Merhaba Dun 1 gunluk ban yedım su anda telden hesabım acılıyor fakat tencentte twıtterle baglan dedıgımde baglantı basarısız alıyorum yardımcı olurmusunuz ama telden gırıyor tendentten fb guest te gırıyor fakat twıtterle baglanamıyorum

Üye
6 HİZMET YILI
Merhaba Dun 1 gunluk ban yedım su anda telden hesabım acılıyor fakat tencentte twıtterle baglan dedıgımde baglantı basarısız alıyorum yardımcı olurmusunuz ama telden gırıyor tendentten fb guest te gırıyor fakat twıtterle baglanamıyorum
Oyuncular ile alakalı bir sorun değil dostum, tencent veya Twitter ile alakalı bir sorundan dolayı kaynaklanıyor, birçok oyuncu şuanda bu sorunu yaşıyor. Muhtemelen yakın bir zamanda düzeltilecektir.

Üye
6 HİZMET YILI
siyah ekran verdi abiler

admin siyah ekran ne zaman duzelir yardim etsen

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
Oyuna girip hileyi açtığım zaman ekran siyahlaşıyor hileyi kapattığım zaman düzeliyor hileye çözüm mü getirmişler

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
YdN2W2.png

Açılırken Bu hatayı veriyor anti virüs programlarını sildim windows defender i de kapattım kople ama yine veriyor lütfen yardımcı olurmusunuz ?!

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
siyah ekran verdi abiler

admin siyah ekran ne zaman duzelir yardim etsen
Siyah ekran sorununu masaustunu windows 7 yaparsan düzelir orjınal

YdN2W2.png

Açılırken Bu hatayı veriyor anti virüs programlarını sildim windows defender i de kapattım kople ama yine veriyor lütfen yardımcı olurmusunuz ?!
Dostum bilgisayarına reset attıktan sonra yönetıcı olarak calıstırman gerekir. yönetıcı olmıyabılırsın dıkkat et

Onaylı Üye
Sosyal
7 HİZMET YILI
obs de yayın yaparken bu hileyi saklamanın bir yolu var mı. şimdiden teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...