Uzman Üye
lutfen yardım pc host dosyasını degıstırıyorum pc kendısı sılıyor bazen oyun esnasında lag oluyor ve host dosyası kendılıgınden gıdıyor
bende ya facebook twitter gırmıyor sadece guest gırebılıroyrum yaatencent üzerinden pubg ye twitter ile giriş yaparken GİRİŞ BAŞARISIZ LÜTFEN TEKRAR DENE hatası alıyorum bugün itibari ile. nox uygulması ile giriş yapabiliyorum. sebebi nedir bilen varmı
tencent üzerinden pubg ye twitter ile giriş yaparken GİRİŞ BAŞARISIZ LÜTFEN TEKRAR DENE hatası alıyorum bugün itibari ile. nox uygulması ile giriş yapabiliyorum. sebebi nedir bilen varmı
Sizlik bir şey yok. Twitter ile ilgili ya da emülatörle ilgili bir problem. Cevap aramanıza gerek yok. Yakında yapımcılar düzeltirler.29.07.19 da gece bu sorunu almaya başladım halen devam edıyor telefondan twitterle giriş oluyor emülatörde sikinti var bu konu hakkında kımsede bılgı veremıyor eskı konular cıkıyor nette
Hayırnader11ndeu aimbot ta herhangi bir düzeltme planlıyormusunuz yada bir projeniz varmı
istemcinden kaynaklanan bir veri hatası sebebiyle bağlantını sonlandırdık diyo sonrada akşama kadar ban yedim hileden ban yemiş olsam sınırsız yerdim ama bunu bitürlü çözemedim gitti durduk yere atıyor aniden bypass falanda yoktu hani
Oyuncular ile alakalı bir sorun değil dostum, tencent veya Twitter ile alakalı bir sorundan dolayı kaynaklanıyor, birçok oyuncu şuanda bu sorunu yaşıyor. Muhtemelen yakın bir zamanda düzeltilecektir.Merhaba Dun 1 gunluk ban yedım su anda telden hesabım acılıyor fakat tencentte twıtterle baglan dedıgımde baglantı basarısız alıyorum yardımcı olurmusunuz ama telden gırıyor tendentten fb guest te gırıyor fakat twıtterle baglanamıyorum
Gerekli Çözümü PaylaştımOyuna girip hileyi açtığım zaman ekran siyahlaşıyor hileyi kapattığım zaman düzeliyor hileye çözüm mü getirmişler
Siyah ekran sorununu masaustunu windows 7 yaparsan düzelir orjınalsiyah ekran verdi abiler
Post automatically merged:
admin siyah ekran ne zaman duzelir yardim etsen
Dostum bilgisayarına reset attıktan sonra yönetıcı olarak calıstırman gerekir. yönetıcı olmıyabılırsın dıkkat et![]()
Açılırken Bu hatayı veriyor anti virüs programlarını sildim windows defender i de kapattım kople ama yine veriyor lütfen yardımcı olurmusunuz ?!