Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Yani SOnunda Bi Cevap Veren Birisi Çıktı Çok Şükür ... En Azından Bekliycez Demektir ... Teşekkürler Nader11 En Azından Bilgilendirmek Güzel ... Sorun Varsa Çözülecekse Bekleriz ... Teşekkürler Tekrardan ...

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
@TroyenA Sana mı soracağız aslanım ne zaman yatıp yatmayacağımızı ? Uyku saatlerimizi de mi sen belirleyeceksin ? Siz kıçınızı devirip yatarken biz ne işlerle ilgileniyoruz acaba diye düşüneniniz yok sanırsam. Hilede bazı sistemlerde problem olduğunu biliyoruz, düzeltmeye çalışıyoruz. İyi geceler.
Kral sizin yaptığınız işi bunlar herhalde paintten ince ali cizmek sanıyorlar heralde .d Hile bende gayet iyi calışıyor tek sorun kasma problemi. Başkada yok ben gayet memnunum adamlar güzel kodlama yapıyorlar

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kral sizin yaptığınız işi bunlar herhalde paintten ince ali cizmek sanıyorlar heralde .d Hile bende gayet iyi calışıyor tek sorun kasma problemi. Başkada yok ben gayet memnunum adamlar güzel kodlama yapıyorlar
Üstad Team Veriyim Bide Benim Oyuna Bak Çalışıyomu Kendi Gözlerinle Gör ... Çalışan Bişeye Çalışmıyo mu Diyicem ... Sorun Olabilir Tamam Çözülecekse Bekliycez Bizde Yapcak Bişey Yok En Azından Bilgilendirmeleri Daha İyi Bu Şekilde Biri Çalışıyo Biri Çalışmıyo Demesindense ...

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Emülatör'ün eski ya da yeni sürümü ile alakası yok. Hile son süreme göre uyarlı ve her sürümde çalışır.
Sorun sizlerden kaynaklı. Kullandığım emülatör son sürüme güncelli (gameloop), oyunda son sürüme güncelli hiç bir sorun ya da sıkıntı yok.
Hile sorunsuz olarak çalışıyor.

Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Üstad Team Veriyim Bide Benim Oyuna Bak Çalışıyomu Kendi Gözlerinle Gör ... Çalışan Bişeye Çalışmıyo mu Diyicem ... Sorun Olabilir Tamam Çözülecekse Bekliycez Bizde Yapcak Bişey Yok En Azından Bilgilendirmeleri Daha İyi Bu Şekilde Biri Çalışıyo Biri Çalışmıyo Demesindense ...
Gardaş mesaj at özelden

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
@TroyenA Sana mı soracağız aslanım ne zaman yatıp yatmayacağımızı ? Uyku saatlerimizi de mi sen belirleyeceksin ? Siz kıçınızı devirip yatarken biz ne işlerle ilgileniyoruz acaba diye düşüneniniz yok sanırsam. Hilede bazı sistemlerde problem olduğunu biliyoruz, düzeltmeye çalışıyoruz. İyi geceler.
Bazı sistemlerde sorun varsa ve düzeltecekseniz sıkıntı yok. Biz sabahtan beri yakarıyoruz takan yok taa ki sen cevap verene kadar. Bazı sistemlerdeki sorunlar düzeltilecekse mecbur bekliycez o zaman. Sağol ilgilendiğin için

Üye
6 HİZMET YILI
hıle yısıl bır daha
Değil Üstad Hepsi Aktif Şuanda ... Bende Sadece Radar Çalışıyo ... Başka Engelleyecek Bişeyde Yok Pc de Tencentin Güncellemesi Geldi Yaptım Ondan Beridir Hile Çalışmıyo Tek Çalışan Radar...
hıleyı sıl bır daha yükle hacı olacaktır hılede bı araba yerı yok başka bır sıkıntı yok

Üye
6 HİZMET YILI
Emülatör değilde telefon için uygulanan bir hack programı varmı. Ben o kadar baktım ama bulamadım. Biri yardımcı olursa çok makbule geçer hani.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hıle yısıl bır daha

hıleyı sıl bır daha yükle hacı olacaktır hılede bı araba yerı yok başka bır sıkıntı yok
DefalarCa Yaptım Kardeşim Hem Oyunu Sildim Yükledim Hemde Hileyi ... Faydası yOK ... Radar Dışında Hİç Bişey Çalışmıyo Bende ... Bekliyorum Bakalım Düzelmesini ... Tabi Ekstra Bişey Yapılması Gerekmiyosa ...

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
suan yeni güncelleme ile birlikte artık çalısmamaya başladı bilginize

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Malesef Halada Hile Çalışmıyo ... Adminler Çalışma Yapıyolar Onları Bekliyoruz ...

Üye
7 HİZMET YILI
hacki açıyorum veriler alınıyor diyor ama erişilmiyor yazısı çıkıyo nolur yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...