Kral sizin yaptığınız işi bunlar herhalde paintten ince ali cizmek sanıyorlar heralde .d Hile bende gayet iyi calışıyor tek sorun kasma problemi. Başkada yok ben gayet memnunum adamlar güzel kodlama yapıyorlar@TroyenA Sana mı soracağız aslanım ne zaman yatıp yatmayacağımızı ? Uyku saatlerimizi de mi sen belirleyeceksin ? Siz kıçınızı devirip yatarken biz ne işlerle ilgileniyoruz acaba diye düşüneniniz yok sanırsam. Hilede bazı sistemlerde problem olduğunu biliyoruz, düzeltmeye çalışıyoruz. İyi geceler.
Üstad Team Veriyim Bide Benim Oyuna Bak Çalışıyomu Kendi Gözlerinle Gör ... Çalışan Bişeye Çalışmıyo mu Diyicem ... Sorun Olabilir Tamam Çözülecekse Bekliycez Bizde Yapcak Bişey Yok En Azından Bilgilendirmeleri Daha İyi Bu Şekilde Biri Çalışıyo Biri Çalışmıyo Demesindense ...Kral sizin yaptığınız işi bunlar herhalde paintten ince ali cizmek sanıyorlar heralde .d Hile bende gayet iyi calışıyor tek sorun kasma problemi. Başkada yok ben gayet memnunum adamlar güzel kodlama yapıyorlar
Gardaş mesaj at özeldenÜstad Team Veriyim Bide Benim Oyuna Bak Çalışıyomu Kendi Gözlerinle Gör ... Çalışan Bişeye Çalışmıyo mu Diyicem ... Sorun Olabilir Tamam Çözülecekse Bekliycez Bizde Yapcak Bişey Yok En Azından Bilgilendirmeleri Daha İyi Bu Şekilde Biri Çalışıyo Biri Çalışmıyo Demesindense ...
Bazı sistemlerde sorun varsa ve düzeltecekseniz sıkıntı yok. Biz sabahtan beri yakarıyoruz takan yok taa ki sen cevap verene kadar. Bazı sistemlerdeki sorunlar düzeltilecekse mecbur bekliycez o zaman. Sağol ilgilendiğin için@TroyenA Sana mı soracağız aslanım ne zaman yatıp yatmayacağımızı ? Uyku saatlerimizi de mi sen belirleyeceksin ? Siz kıçınızı devirip yatarken biz ne işlerle ilgileniyoruz acaba diye düşüneniniz yok sanırsam. Hilede bazı sistemlerde problem olduğunu biliyoruz, düzeltmeye çalışıyoruz. İyi geceler.
masa üstünü win 7 klasik yap kardeşim.Çözümü var mı siyah ekran hatasının win7 64 bit
masa üstünü win 7 klasik yapbendede oluyo
hıleyı sıl bır daha yükle hacı olacaktır hılede bı araba yerı yok başka bır sıkıntı yokDeğil Üstad Hepsi Aktif Şuanda ... Bende Sadece Radar Çalışıyo ... Başka Engelleyecek Bişeyde Yok Pc de Tencentin Güncellemesi Geldi Yaptım Ondan Beridir Hile Çalışmıyo Tek Çalışan Radar...
valla telefonuna öyle şeyler bulaştırma derim ben. yine de sen bilirsinEmülatör değilde telefon için uygulanan bir hack programı varmı. Ben o kadar baktım ama bulamadım. Biri yardımcı olursa çok makbule geçer hani.
DefalarCa Yaptım Kardeşim Hem Oyunu Sildim Yükledim Hemde Hileyi ... Faydası yOK ... Radar Dışında Hİç Bişey Çalışmıyo Bende ... Bekliyorum Bakalım Düzelmesini ... Tabi Ekstra Bişey Yapılması Gerekmiyosa ...hıle yısıl bır daha
hıleyı sıl bır daha yükle hacı olacaktır hılede bı araba yerı yok başka bır sıkıntı yok