Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Merhaba, değerli yöneticiler.

Öncelikle tüm emeklerinize sağlık. Konuyla ilgili bir çalışma yapabilmeniz için aynı problemin sizlerdede yaşanması gerektiğini okudum. Problemin yaşanmasıyla ilgili işinize yarayabileceğini düşündüğüm screenshot ekledim. Herkese iyi akşamlar, iyi forumlar diliyorum.

oYYtxR.jpg

oYYMZN.jpg

oYYFpe.jpg

Üye
6 HİZMET YILI
selam aleykum admin abi bende hileyi biraz olar indirdim calismadi hilesi calisanlara sorum siz ne yapiyorsunuz hile calisiyor bir aciklama verirmisiniz bir zahmet beyler :)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
hile çalışmıyor guncelleme mı gelecek arkadaşlar ? dün gece çalışıyordu bugün sabah kalktım gıreyım dedım hıc bısey calısmadı bırısı bısey solesene MH Ekibi ? 2 gundur beklıyoruz ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Durum kötüye gidiyo gibi yoksa bilgi verilirdi. Yandık ki ne yandık

Üye
6 HİZMET YILI
bundan oncede bole calısmadı hıle 3 gun sonra calıstı bakalım gorucez knklar ekıbe guvenıyoruz

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ben bu hileyi sorunsuz kullanıyordum ancak bu akşam açtığımda hile sorunsuz açılıyor ama karşı takımdaki adamların yerini ve itemleri göstermiyor yani hiç açmamış gibi oynuyorum ayarları da şimdi yeniden yaptım ama değişiklik olmadı acaba bir güncelleme mi var yoksa başka bir sorunmu söz konusu yardımcı olursanız sevinirim

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Ben bu hileyi sorunsuz kullanıyordum ancak bu akşam açtığımda hile sorunsuz açılıyor ama karşı takımdaki adamların yerini ve itemleri göstermiyor yani hiç açmamış gibi oynuyorum ayarları da şimdi yeniden yaptım ama değişiklik olmadı acaba bir güncelleme mi var yoksa başka bir sorunmu söz konusu yardımcı olursanız sevinirim
aynı sorun suan hepimizde var guncelleme gelcekdir buyuk ihtimalle

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
ESP Adam ve Eşya gösterme + Aim sıkıntısız güncel Sürümde çalışıyor. Lakin buradan Yapımcılara Duyurum, Araba, Gemi ve Motor yerlerini göstermiyor hile. Ona da bir bakabilirsiniz.
Güncelleme yapılacaktır lütfen sabır ediniz

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
içlerinde en temiz en sağlam ve insanı reklamlarla boğmayan tek hile. elinize sağlık. sabırsızlıkla düzeltmenizi bekliyoruz :)

Uzman Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aynen kardeşim bu sorunu çözmeleri lazım aşırıda kastırıyor dediğin gibi

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
WantedJoe bizde çalışmayan program sende nasıl çalışabiliyor açıklar mısın lütfen yetkılı bırısı yok mu buralarda yada programın yonetıcısı sabahtandır beklıyoruz guncelleme mı gelecek programa birisi bişey desin artık :) araplar yargı dagıtıyor oyunda bız ise bakıp geciyoruz bide gülüyorlar piskin piskin sinirim bozuldu ya lutfen gereklı mudaleyi yapın artık

Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
WantedJoe bizde çalışmayan program sende nasıl çalışabiliyor açıklar mısın lütfen yetkılı bırısı yok mu buralarda yada programın yonetıcısı sabahtandır beklıyoruz guncelleme mı gelecek programa birisi bişey desin artık :) araplar yargı dagıtıyor oyunda bız ise bakıp geciyoruz bide gülüyorlar piskin piskin sinirim bozuldu ya lutfen gereklı mudaleyi yapın artık
Valla bende hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar sadece bazen duruyor f6 yapınca düzeliyor ara sıra.. güncelleme beklemeyin adamlar çalışıyor dedi zaten.. format atın sıfırdan kurun belki çözüm olabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...