aynı sorun suan hepimizde var guncelleme gelcekdir buyuk ihtimalleBen bu hileyi sorunsuz kullanıyordum ancak bu akşam açtığımda hile sorunsuz açılıyor ama karşı takımdaki adamların yerini ve itemleri göstermiyor yani hiç açmamış gibi oynuyorum ayarları da şimdi yeniden yaptım ama değişiklik olmadı acaba bir güncelleme mi var yoksa başka bir sorunmu söz konusu yardımcı olursanız sevinirim
Güncelleme yapılacaktır lütfen sabır edinizESP Adam ve Eşya gösterme + Aim sıkıntısız güncel Sürümde çalışıyor. Lakin buradan Yapımcılara Duyurum, Araba, Gemi ve Motor yerlerini göstermiyor hile. Ona da bir bakabilirsiniz.
Valla bende hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar sadece bazen duruyor f6 yapınca düzeliyor ara sıra.. güncelleme beklemeyin adamlar çalışıyor dedi zaten.. format atın sıfırdan kurun belki çözüm olabilirWantedJoe bizde çalışmayan program sende nasıl çalışabiliyor açıklar mısın lütfen yetkılı bırısı yok mu buralarda yada programın yonetıcısı sabahtandır beklıyoruz guncelleme mı gelecek programa birisi bişey desin artıkaraplar yargı dagıtıyor oyunda bız ise bakıp geciyoruz bide gülüyorlar piskin piskin sinirim bozuldu ya lutfen gereklı mudaleyi yapın artık