Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
yönetici yok mu buralarda birisi açıklama yapsa şu güne kadar bekleyin diye 2 gündür bekliyoruz halan program çalışmıyor öyle sabit kalıyor hiçbişey çalışmıyor :( biri bişey desin

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Hocam çalışmıyor hepsını kurdum oyunda işlenmıyor hıle bakarmısınız Şimdiden teşekkürler
Post automatically merged:

Yok hılede skıntı var çalışıyor gözüküyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
acil güncelleme lazım hileye guncelleme getirilirse Sorunsuz Çalışacakta adminler yok kı piyasada :(

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
2 lafın birinde kolsuzluktan bahsediyosunuz hile bedava olabilir sanki başka bedava hileler yokmu piyasada bunun gibi sen istediğin kadar kaç koş sağ sol yap adamlarda aimbot varsa hertürlü vuruluyosun boş yapma burda kendimizimi ezdirelim yani 2 aimbotlu götleğe
kardeşim benım boş yaptığım felan yok zoruna gıtmesin dediklerim madem sabırsızsın o zaman git vnhack kullan daha cabuk ban ye ayrıca vn hack aımde af yok tek mermıde adamı alıyorsun kendını ezdırmek ıstemıyorsun madem gıt kullan

Üye
6 HİZMET YILI
IS THE SOFTWARE WORKING???? .... mine not working( though it seems that the softawre is loading but nothing is coming

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
arkadaşlar ben uzun zamandır memory hackers kullanıyorum ve bu zamana kadar hihbir konuda sıkıntım olmadı sadece şunu ifade etmek istiyorum bu sitede emek veren yöneticilerinden adminlerine kadar emeği ve faydası dokunmuş kim varsa hepsinden allah ragzı olsun ellerine emeklerine saglık bazı kendini bilmezler 3 gün heck kesildi diye etmedikleri hakaret kalmadı insanı 40 sene sırtında taşırsın bir gün indirirsen senden kötüsü olmazmış işte DİYECEM O Kİ NANKÖR OLMAYIN

Üye
6 HİZMET YILI
bende sıkıntısız çalışıyordu. hatta az önce oynadım. fakat oyunu tekrar kapatıp açınca çalışmadı. lütfen yardım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Hilenin uzun bı sure calisicagini sanmıyorum yeni bi hile bulun beyler benim gibi miss gibi oynayın bence...

Üye
7 HİZMET YILI
Sorun sadece sanırım win 10 larda bir çözümü olacakmı alternatiflere mi bakalım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...