Üye
Bazıları deiğin 10 kişiden 3 ünde çalışıyor zaten oda 24 saatte kapanıyorbazı arkadaslarda calısıyor memory bende calısmıyo
Bazıları deiğin 10 kişiden 3 ünde çalışıyor zaten oda 24 saatte kapanıyorbazı arkadaslarda calısıyor memory bende calısmıyo
kardeşim benım boş yaptığım felan yok zoruna gıtmesin dediklerim madem sabırsızsın o zaman git vnhack kullan daha cabuk ban ye ayrıca vn hack aımde af yok tek mermıde adamı alıyorsun kendını ezdırmek ıstemıyorsun madem gıt kullan2 lafın birinde kolsuzluktan bahsediyosunuz hile bedava olabilir sanki başka bedava hileler yokmu piyasada bunun gibi sen istediğin kadar kaç koş sağ sol yap adamlarda aimbot varsa hertürlü vuruluyosun boş yapma burda kendimizimi ezdirelim yani 2 aimbotlu götleğe
yok . bekliyoruzgüncellendi mi arkadaşlar bilginiz varmı
kardeş o dediğin hileyi bir indireyim dedim, reklam açıp kapatmaktan şaşı oluyordum... vazgeçtimburada doğru olarak yazınca gizliyor google yaz doğrusu çıkar v.n hax . kaldır
Post automatically merged:
ben bu kapandığı zaman hep onu kullanıyorum
reis en sade hile memory 15 saniyede açılıyokardeş o dediğin hileyi bir indireyim dedim, açıp kapatmaktan şaşı oluyordum... vazgeçtim![]()