Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
oyunda god view bullet tracer magic bullet dolu olduğundan bu hile çok işlevsiz. bu üçünün de olduğu bir hile ye geçtim şuan her maç win

yanlış anlaşılmasın emeğe saygım var ama bu hilelere karşı hiç şansı yok

hile nedir bizede tüyo verebilirmisin

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Aimbot otomatik olarak calışmıyor geriye kalan tüm özellikleri çalişıyor neden çalışmadıgını anlamadim.

ERROR PROBLEM FIXER
Support
Ödüller
20
Sosyal
7 HİZMET YILI
i have 32 bit windows10

i have 32 bit windows10
if you use window 64 bit version then he works and install update ok if can not install window 10 64 bit version then install window 7 64 bit version and install netframe 4.6.1 ok
Post automatically merged:

i have 32 bit windows10

i have 32 bit windows10
did you have discord

i have win7 64bit not working for me
friend update ur window a7 64 bit and install netframe 4.6.1

Üye
6 HİZMET YILI
Kardeşim bende menü falan gelıyor ama adam yerı gösterme falan hıcbır sey calısmıyor kosede radar falan da cıkıyor ama baska bı etkı yok neden böyle acaba yardımcı olur musun

Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ya şu çalışıyor yazan hileleri nasıl indiriyoruz ? Link falan bulamıyorumda

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
if you use window 64 bit version then he works and install update ok if can not install window 10 64 bit version then install window 7 64 bit version and install netframe 4.6.1 ok

did you have discord

friend update ur window a7 64 bit and install netframe 4.6.1
Windows 10 . 64bit olmalı? gerekli...

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Onaylı Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Hocam daha öncede yazdım bu konuyla alakalı hile bilgisayarı aşırı kastırıyor. İşletim sistemi win 10 64 bit i7 3.nesil 8gb ram.. cpu tavan yapıyor hileyi açtığımda ama hafıza sorunsuz. Normal oyun açıkken gayet iyi oynanış bakımından ama hileyi aktif ettiğimde kasılmaktan oyun oynayamaz hale geliyoruz. Özelliklerin neredeyse hepsini kapattım onunla mı alakalı diye sadece distance açık olduğu halde değişim yok.Diğer hileleride denedim bunun kadar kasmıyor ama bunun kadar iyi değiller. Pubg lite gibi sizde bunun az özellikli düşük cpu kullanan versiyonunu falan yapabilseniz keşke.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
HİLE CALİSİYOR gameloop u gunceleyin ve hileyi tekrarsan memory download a indirin .. eski indirdiginiz Surumu silin. Hile calisacakdir. win 10 win 7 fark etmiyor. Suan hile gayet guncel ve calisiuor yeni ozellikler eklenmis.

Hocam daha öncede yazdım bu konuyla alakalı hile bilgisayarı aşırı kastırıyor. İşletim sistemi win 10 64 bit i7 3.nesil 8gb ram.. cpu tavan yapıyor hileyi açtığımda ama hafıza sorunsuz. Normal oyun açıkken gayet iyi oynanış bakımından ama hileyi aktif ettiğimde kasılmaktan oyun oynayamaz hale geliyoruz. Özelliklerin neredeyse hepsini kapattım onunla mı alakalı diye sadece distance açık olduğu halde değişim yok.Diğer hileleride denedim bunun kadar kasmıyor ama bunun kadar iyi değiller. Pubg lite gibi sizde bunun az özellikli düşük cpu kullanan versiyonunu falan yapabilseniz keşke.
Hile paketi buyutuldu yeni ozellikler eklendi Yoneticiler basit surum cikaracaklar sabredin.

Üye
7 HİZMET YILI
oncelikle hilenin yeniden uptade olmasinda emeyi gecen tum arkadaslara sonsuz tesekkurler ama kardesim cok fazla kasiyo su custom radar eklendiyinden beri bence luzumsuz bisey o kardesim biliyorum kac gun calisdiniz emeyiniz gecdi ama cok kasiyo be kardes adami karenin icinde gosteriyo kare kasiyo adami vuruyoruz a adam bide isinlandi ne bileyim yani neyse kardesim tesekkurler hersey icin

Üye
6 HİZMET YILI
çalışıyomu hile sende

nerde yöneticiler calısan hileyi bozdunuz
Dostum virüs programı varsa pcde bi kaldır öyle dene bende çok uğraştım, virüs programında çalışmayı durdurmuştum hile yine çalışmadı en sonunda kaldırdım şu anda tıkır tıkır çalışıyor.

Arkadaşlar hileli takım arkadaşı arıyorum oyun adım CripteX ekleyin mesaj atın.. Salak çinlilerle oyun olmuyor.

oyunda god view bullet tracer magic bullet dolu olduğundan bu hile çok işlevsiz. bu üçünün de olduğu bir hile ye geçtim şuan her maç win

yanlış anlaşılmasın emeğe saygım var ama bu hilelere karşı hiç şansı yok
hileyi nerden bulabiliriz dostum ve ban yeme oranı nedir ?

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
HİLE CALİSİYOR gameloop u gunceleyin ve hileyi tekrarsan memory download a indirin .. eski indirdiginiz Surumu silin. Hile calisacakdir. win 10 win 7 fark etmiyor. Suan hile gayet guncel ve calisiuor yeni ozellikler eklenmis.

Hile paketi buyutuldu yeni ozellikler eklendi Yoneticiler basit surum cikaracaklar sabredin.
Selam ben eskiyi silip yeniyide yukledim ama calismadi bu hileyi win 7 yapip calistiriyimmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...