Onaylı Üye
i have 32 bit windows10
i have 32 bit windows10
i have 32 bit windows10
enable . ama yine de çalışmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 24033
oyunda god view bullet tracer magic bullet dolu olduğundan bu hile çok işlevsiz. bu üçünün de olduğu bir hile ye geçtim şuan her maç win
yanlış anlaşılmasın emeğe saygım var ama bu hilelere karşı hiç şansı yok
Hala çalışmıyortry also to enable windows communication and then try to restart you computer
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hile yapmak nasıl çalışır?Senin içinAimbot otomatik olarak calışmıyor geriye kalan tüm özellikleri çalişıyor neden çalışmadıgını anlamadim.
if you use window 64 bit version then he works and install update ok if can not install window 10 64 bit version then install window 7 64 bit version and install netframe 4.6.1 oki have 32 bit windows10
i have 32 bit windows10
did you have discordi have 32 bit windows10
i have 32 bit windows10
friend update ur window a7 64 bit and install netframe 4.6.1i have win7 64bit not working for me
Windows 10 . 64bit olmalı? gerekli...if you use window 64 bit version then he works and install update ok if can not install window 10 64 bit version then install window 7 64 bit version and install netframe 4.6.1 ok
Post automatically merged:
did you have discord
friend update ur window a7 64 bit and install netframe 4.6.1
çalışıyor elinize sağlık. biri aim ayarını benle paylaşabilirmi ya da komple bütün ayarlarını.
Evet Aim ban yemiyor rahat oynayabilirsin ayarlari ise lButton 11x 300 X off Y 3_5 arasi mukemel ayar oluyor Ve hile calisti mi sndeAim ban yerim diye kullanmadim hic siz kullaniyormsnz
Hile paketi buyutuldu yeni ozellikler eklendi Yoneticiler basit surum cikaracaklar sabredin.Hocam daha öncede yazdım bu konuyla alakalı hile bilgisayarı aşırı kastırıyor. İşletim sistemi win 10 64 bit i7 3.nesil 8gb ram.. cpu tavan yapıyor hileyi açtığımda ama hafıza sorunsuz. Normal oyun açıkken gayet iyi oynanış bakımından ama hileyi aktif ettiğimde kasılmaktan oyun oynayamaz hale geliyoruz. Özelliklerin neredeyse hepsini kapattım onunla mı alakalı diye sadece distance açık olduğu halde değişim yok.Diğer hileleride denedim bunun kadar kasmıyor ama bunun kadar iyi değiller. Pubg lite gibi sizde bunun az özellikli düşük cpu kullanan versiyonunu falan yapabilseniz keşke.
araplar yemıyorsen uydurma aslan
o zaman daha ilk maçta ban yersin git arap hilesiyle oyna sende tek at ilk maçta ban yemede göreyim seni
Dostum virüs programı varsa pcde bi kaldır öyle dene bende çok uğraştım, virüs programında çalışmayı durdurmuştum hile yine çalışmadı en sonunda kaldırdım şu anda tıkır tıkır çalışıyor.çalışıyomu hile sende
nerde yöneticiler calısan hileyi bozdunuz
hileyi nerden bulabiliriz dostum ve ban yeme oranı nedir ?oyunda god view bullet tracer magic bullet dolu olduğundan bu hile çok işlevsiz. bu üçünün de olduğu bir hile ye geçtim şuan her maç win
yanlış anlaşılmasın emeğe saygım var ama bu hilelere karşı hiç şansı yok
Selam ben eskiyi silip yeniyide yukledim ama calismadi bu hileyi win 7 yapip calistiriyimmiHİLE CALİSİYOR gameloop u gunceleyin ve hileyi tekrarsan memory download a indirin .. eski indirdiginiz Surumu silin. Hile calisacakdir. win 10 win 7 fark etmiyor. Suan hile gayet guncel ve calisiuor yeni ozellikler eklenmis.
Hile paketi buyutuldu yeni ozellikler eklendi Yoneticiler basit surum cikaracaklar sabredin.