Kesinlikle öyle kardeşim. Araplar zaten hile kullanmasa kimse hile ile oynama zahmetine girmeyecek. Ah şu kolsuz araplar..pubg de cs go ile aynı şekilde cs go nun saçma vac sistemi gibi
pubg ye de UC yüklenir aradan 1 ay geçer paralı hilede yakalanır
tekrar hesap aç tekrar uc al tekrar banned.. para tuzağını kuruyorlar yavaş yavaş
kimse hile kullanmasa kimse gerek duymasa hep bu araplar yüzünden.. tahrik ediyorlar oyuncuları !
pubg arapların önüne geçse zaten kimse hile peşine düşmeyecek
artık onlarda ticaretin hileden geçtiğini anladılar. cs go misali
oyuncu azalacak mı? evet aynı cs go gibi..
hile kasiyomu sendehıle arada mtre kapatıyor haberınz olsn
ip adreside değiştim oyunu yenden silipte kurdum templeride sildim yok işte oynatmıyo oyun 2 veya 3 maçsonra veri değişimi oluyor hepwifi ye reset at modemden
Post automatically merged:
hile açılıyor sonra bes dk sonra çalışmıyor artık bır cozum getırın suna yaa
evet ama cok degıl cok az kasıyo takılmalar yapıuor aradahile kasiyomu sende
adamların gosterırken kasma gıbı oluyomu pekıevet ama cok degıl cok az kasıyo takılmalar yapıuor arada
adamları gösterirken kasma oluyomu pekıevet ama cok degıl cok az kasıyo takılmalar yapıuor arada
Bende aynı hatayı alıyorum yardım edin.not working please help![]()
Ne zaman doğru olacak?win32we have memory leak (high ram usage) issue currently. thats causes esp laggy after 1 match or 2 match.. gonna fix that..
![]()
fixed memory leak..
ram sızıntısı giderildi..
not working please help![]()
net stop kprocesshacker2sc delete "kprocesshacker2"Öncelikle Güzel yorumun için teşekkür ederim.Merhaba sevgili yöneticiler umarım bu mesajımı okursunuz.
Hileyi uzun zamandır keyifli bir şekilde kullanıyorum. Şuanda da bir sorun yok gayet güzel çalışıyor. Ara ara çok küçük sorunlar çıkabiliyor tabi.
Ben naçizane sizlerin muhtemelen zaten bildiği ( Bir ihtimal belki gözünüzden kaçmış olabilir diye düşünerek ) bir kaç eksiklikten bahsedeceğim.
Madde madde olarak yazmanın daha anlaşılır olacağını düşündüğüm için ;
ESP'de gözükmemekte.
- Mavi itemler içerisinde First Aid Kit, Namlu Ucu Eklentileri ( Bence en önemlisi bu çünkü susturucu oyun kazandırıyor ) , Şarjör eklentileri , Bombalar ,
- Silahlar içerisinde SKS , M16A4 ,
- Araçlar içerisinde de Motorlar
Ayrıca işaret fişeği de gözükmüyor tabi.
Bence böyle bir güncelleme gelebilse müthiş yol katedilmiş olur .
Bu söylediklerimin dışında hile gayet güzel çalışıyor bence. Aimbot olayı da iyi gibi. Sadece belki kafaya doğru tutabilse nişangahı daha iyi olurdu. m24, Kar98 gibi itemlerde vücuda hizaladığı için tek seferde vurmak mümkün olmuyor tabi .
Umarım beni yanlış anlamamışsınızdır. Emekleriniz için çok teşekkürler . İyi çalışmalar dilerim <3
bir bilgim yok malesef.LeftSpace istemci hatasını nasıl çözebilirim sürekli hesabım kapanıyo 2 kez uyarı geliyo 3.cüsünde komple banlanıyo her yolu denedim ip bile değiştim olmuyo yardım edin lütfen maxsimum 4-5 maçtan sonra veri değişimi hatası veriyo
Hyir kasma yok adamlari gosterirkenadamların gosterırken kasma gıbı oluyomu pekı
adamları gösterirken kasma oluyomu pekı
bende niye var ya offHyir kasma yok adamlari gosterirken
sistemle alakalı olabilir kardesim. Bendede bazen oluyo ama genellikle kasmıyobende niye var ya off