Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
pubg de cs go ile aynı şekilde cs go nun saçma vac sistemi gibi
pubg ye de UC yüklenir aradan 1 ay geçer paralı hilede yakalanır
tekrar hesap aç tekrar uc al tekrar banned.. para tuzağını kuruyorlar yavaş yavaş :)

kimse hile kullanmasa kimse gerek duymasa hep bu araplar yüzünden.. tahrik ediyorlar oyuncuları !
pubg arapların önüne geçse zaten kimse hile peşine düşmeyecek :)

artık onlarda ticaretin hileden geçtiğini anladılar. cs go misali :)
oyuncu azalacak mı? evet aynı cs go gibi..
Kesinlikle öyle kardeşim. Araplar zaten hile kullanmasa kimse hile ile oynama zahmetine girmeyecek. Ah şu kolsuz araplar.. :)

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
wifi ye reset at modemden
Post automatically merged:

hile açılıyor sonra bes dk sonra çalışmıyor artık bır cozum getırın suna yaa
ip adreside değiştim oyunu yenden silipte kurdum templeride sildim yok işte oynatmıyo oyun 2 veya 3 maçsonra veri değişimi oluyor hep

Üye
6 HİZMET YILI
not working please help
2323.png

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
LeftSpace istemci hatasını nasıl çözebilirim sürekli hesabım kapanıyo 2 kez uyarı geliyo 3.cüsünde komple banlanıyo her yolu denedim ip bile değiştim olmuyo yardım edin lütfen maxsimum 4-5 maçtan sonra veri değişimi hatası veriyo

aka panic.rs
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
not working please help
2323.png

try this.

Open cmd as admin.
run code below.
net stop kprocesshacker2
should be say Successfull.
then run code below.
sc delete "kprocesshacker2"

Merhaba sevgili yöneticiler umarım bu mesajımı okursunuz.

Hileyi uzun zamandır keyifli bir şekilde kullanıyorum. Şuanda da bir sorun yok gayet güzel çalışıyor. Ara ara çok küçük sorunlar çıkabiliyor tabi.

Ben naçizane sizlerin muhtemelen zaten bildiği ( Bir ihtimal belki gözünüzden kaçmış olabilir diye düşünerek ) bir kaç eksiklikten bahsedeceğim.

Madde madde olarak yazmanın daha anlaşılır olacağını düşündüğüm için ;

• Mavi itemler içerisinde First Aid Kit, Namlu Ucu Eklentileri ( Bence en önemlisi bu çünkü susturucu oyun kazandırıyor ) , Şarjör eklentileri , Bombalar ,
  • Silahlar içerisinde SKS , M16A4 ,
  • Araçlar içerisinde de Motorlar
ESP'de gözükmemekte.

Ayrıca işaret fişeği de gözükmüyor tabi.
Bence böyle bir güncelleme gelebilse müthiş yol katedilmiş olur .

Bu söylediklerimin dışında hile gayet güzel çalışıyor bence. Aimbot olayı da iyi gibi. Sadece belki kafaya doğru tutabilse nişangahı daha iyi olurdu. m24, Kar98 gibi itemlerde vücuda hizaladığı için tek seferde vurmak mümkün olmuyor tabi .

Umarım beni yanlış anlamamışsınızdır. Emekleriniz için çok teşekkürler . İyi çalışmalar dilerim <3
Öncelikle Güzel yorumun için teşekkür ederim.

• First Aid Kit yeşil bir şekilde Item ESP medic seçeneği ve üzeri seçilirse geliyor.
  • Bu listede gözükmeyen mermiler & eklentiler benimle alakalı olmayıp çözemeyeceğim seviyede bir sorundur. yoksa uzun zaman önce çözerdim.
  • Araçlar içinde motorlar gözükmüyorsa bi kontrol ederim. bu sıralar bende oyunu çok oynuyorum da :)

LeftSpace istemci hatasını nasıl çözebilirim sürekli hesabım kapanıyo 2 kez uyarı geliyo 3.cüsünde komple banlanıyo her yolu denedim ip bile değiştim olmuyo yardım edin lütfen maxsimum 4-5 maçtan sonra veri değişimi hatası veriyo
bir bilgim yok malesef.

Son düzenleme:
Üye
6 HİZMET YILI
what happened to this hack , its so much lag , drawing on people disappear
very bad , I got shooted by someone who was near me 20 metter and I couldn't see him
I closed it in the middle of the game

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
oyun dune kadar cok ıyıdı suan acayıp bır sekılde oyun kasıyor hıleyı kapattıgım an zehır gıbı calısıyor neden boyle oldu yardımcı olursanız cok memnun olurum
LeftSpace

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Hile sonda kalan 2 adamı gstermedi beyler sizde de öyle oluyor mu bazılarının ismi yok bazılarını hiç göstermiyor ? itemleri gösteriyor arabaları falan ama adamları göstermiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...