Uzman Üye
oo int aimbotu gelmiş. ban'a mı susadınız 
if you have good pc then every works fine please update window then he works for youHack is showing but not working
Post automatically merged:
Hack is showing but not working
its detected@LeftSpace did you what is disavantage of int aimbot?![]()
konunun en altında belirttiğim özellikleri kapatıp kullan. I7 işlemcin bile olsa laptop kullanıyorsun çokta şey yapmaHocam Şuan Hile İnt Aimbot dışında Tamamen safe değil mi ? Ayrıca Oyun Hileyi açınca belirgin bir şekilde kasıyor. Sistemim hile açık olmadığı şekilde çok rahat kaldırıyor. İşlemcim İ7 7700hq 4.00ghz. Ekran kartı gtx1060. Optimizasyon getirmenizi öneririm.
Edit : Quest hesap İNT Aimbot'tan 1 hafta ban yedi. İnt'i hatta hiçbir şekilde aimbot kullanmamanızı öneririm. Sadece ESP(Görme) Hilelerini kullanın..
Edit 2 : Oyunda ki hile yüzünden kasma gerçekten çok kötü derecede. Başka bir hile kullanıyorum şuan bu hileden çıkınca oldukça rahatladım. Çözüm bulunması lazım acil.
its detecteddon't use.. I forgot that option in menu when I was testing.
@mm21 geçmiş olsun. int aimbotu açmayın diye uyarmıştım ama.
konunun en altında belirttiğim özellikleri kapatıp kullan. I7 işlemcin bile olsa laptop kullanıyorsun çokta şey yapma
+ int aim ban atıyor evet.
yukarda belirttiğim gibi.@alperenzo123
bende lenovo y70-70 touch var. sadece harddiskini alıp ssd yaptım. herhangi bir kasma sorunu yaşamıyorum. 4 yıllık bilgisayar falan. nvidia 860m falan var. normal pubg de oynadım da hiç beğenmedim oyun mekaniklerini falan. karakterler kayarak sağa gidiyo falan ya. bazen bilgisayarım 5 saatten fazla açık kalınca veya oyundan önce ağır programlar çalıştırmışsam hile adamın gerisinde kalıyo. o kutucuğu varya hani adamı çevreleyen adam sağa gidiyo mesela oyuncu, kendi kutucuğuna fark atıyo resmenbazen iskelet gidiyo mesela durduk yere.
@LeftSpace ya hile için bi şey önercem. bu adamın kafasını yuvarlak içine alamaz mısınız? iskeletinde kafasında çember olsun. anladığım kadarıyla tüm iskelet ve kutu görseli int aimbotu için hazırlanmış. o nedenle adamın kafasına çember yapmaya gerek yok. ama int kullanılamaz halde. adamın kafasına da bir çember koyun. o kafasından çıkan sarı ışınında hiç bir anlamı kalmadı int gittiği için. tüm esp görsellerini tekrardan düzenleyemez misin?