if you have good pc then every works fine please update window then he works for youHack is showing but not working
Post automatically merged:
Hack is showing but not working
its detected@LeftSpace did you what is disavantage of int aimbot?![]()
konunun en altında belirttiğim özellikleri kapatıp kullan. I7 işlemcin bile olsa laptop kullanıyorsun çokta şey yapmaHocam Şuan Hile İnt Aimbot dışında Tamamen safe değil mi ? Ayrıca Oyun Hileyi açınca belirgin bir şekilde kasıyor. Sistemim hile açık olmadığı şekilde çok rahat kaldırıyor. İşlemcim İ7 7700hq 4.00ghz. Ekran kartı gtx1060. Optimizasyon getirmenizi öneririm.
Edit : Quest hesap İNT Aimbot'tan 1 hafta ban yedi. İnt'i hatta hiçbir şekilde aimbot kullanmamanızı öneririm. Sadece ESP(Görme) Hilelerini kullanın..
Edit 2 : Oyunda ki hile yüzünden kasma gerçekten çok kötü derecede. Başka bir hile kullanıyorum şuan bu hileden çıkınca oldukça rahatladım. Çözüm bulunması lazım acil.
its detecteddon't use.. I forgot that option in menu when I was testing.
@mm21 geçmiş olsun. int aimbotu açmayın diye uyarmıştım ama.
konunun en altında belirttiğim özellikleri kapatıp kullan. I7 işlemcin bile olsa laptop kullanıyorsun çokta şey yapma
+ int aim ban atıyor evet.
yukarda belirttiğim gibi.@alperenzo123
bende lenovo y70-70 touch var. sadece harddiskini alıp ssd yaptım. herhangi bir kasma sorunu yaşamıyorum. 4 yıllık bilgisayar falan. nvidia 860m falan var. normal pubg de oynadım da hiç beğenmedim oyun mekaniklerini falan. karakterler kayarak sağa gidiyo falan ya. bazen bilgisayarım 5 saatten fazla açık kalınca veya oyundan önce ağır programlar çalıştırmışsam hile adamın gerisinde kalıyo. o kutucuğu varya hani adamı çevreleyen adam sağa gidiyo mesela oyuncu, kendi kutucuğuna fark atıyo resmenbazen iskelet gidiyo mesela durduk yere.
@LeftSpace ya hile için bi şey önercem. bu adamın kafasını yuvarlak içine alamaz mısınız? iskeletinde kafasında çember olsun. anladığım kadarıyla tüm iskelet ve kutu görseli int aimbotu için hazırlanmış. o nedenle adamın kafasına çember yapmaya gerek yok. ama int kullanılamaz halde. adamın kafasına da bir çember koyun. o kafasından çıkan sarı ışınında hiç bir anlamı kalmadı int gittiği için. tüm esp görsellerini tekrardan düzenleyemez misin?