Çalışmıyor PUBG Mobile Dword Vip Hack [R3] Beta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dınsıpiy
Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
aimbot çok fazla ıskalıyo kaç senedir bi düzeltemediniz gitti şunu hala hep aynı sorun makro falan ekleyin hileye kurşunlar hep kafanın üstünden geçip duruyo alemin aimi m16a4 ile 3 lü ateş edip kafadan tek atıyo makro özelliği sayesinde 250 300 metreden bile hedefi tutturuyo bizimkinin aimi 100 - 150 metreyi bile vuramıyor şu aimi güzel yapın azıcık sıktığımız kurşunlar hedefi tutsun
oyun çıkalı sanki 20 yıl oldu kaç senedir düzeltmediniz ne ?
Post automatically merged:

oturdum ağlıyorum yani :(
halfjasıfjsa

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
It was working great and did wonders.. kudos the creator. but now after pubg maintenance 15th oct not loading up.. anyone facing the same issue ?

Üye
6 HİZMET YILI
[QUOTE = "koolshanin, postagem: 1075626, membro: 1749869"]
Parabéns ao criador. mas agora após a manutenção do pubg 15 de outubro não está carregando .. alguém enfrentando o mesmo problema?
[/ CITAÇÕES]
entrei agora no jogo com o memoryhackers e ja tomei ban ... no work... ban detected

Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Selamlar. Öncelikle aim' in direkt olarak kafasından alıp gövdeye indirme olayını bulamadım sadece direkt olarak kafasına atıyor o yüzden mermiler çok fazla yukarı gidiyor çok mermi ıskalıyor. Bir de no recoili getirme şansınız var mı ? Yani en azından dümdüz olmasa da belli bir düzeyde kullanıma opsiyon koyabilir misiniz ? En azından aimlock sadece kafaya değil vücut bölgelerine indirme şansımız olsun(varsa eğer nasıl yapıldığını yazabilir miisniz)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bugun 5 hesabim banlandı 4 u 10 yil 1'i 3 ay yedi.

Memoruhacker kulanniyordum Ext aimbot vardi

1 hesabim evde yedim 4 hesabi farkli internet cafelerde yedim..

Arkadaslar bence 3-5 gun hic girmyin hileye Ne olur olmaz .. Memoryhackers en guvenilir hile ama pubg bubaralar cok baskı yapiyo banlandkca banliyor

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Benimde 2 ay yiyo sürekli safe hilede bile banlanıyoruz artık işi büyütmüş bunlar Belliki

Üye
6 HİZMET YILI
Bugun 5 hesabim banlandı 4 u 10 yil 1'i 3 ay yedi.

Memoruhacker kulanniyordum Ext aimbot vardi

1 hesabim evde yedim 4 hesabi farkli internet cafelerde yedim..

Arkadaslar bence 3-5 gun hic girmyin hileye Ne olur olmaz .. Memoryhackers en guvenilir hile ama pubg bubaralar cok baskı yapiyo banlandkca banliyor
hileden hangi özellikleri aktif ediyosun da ban yiyon sürekli ben sadece esp kullanıyom sıkıntı yok ban yermıyım acaba

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hileden hangi özellikleri aktif ediyosun da ban yiyon sürekli ben sadece esp kullanıyom sıkıntı yok ban yermıyım acaba
Ext Aimbot ve Esp .. Hile kulanmayanlarda banlaniyor cok kez sahitnoldum.. Takim arkadsslarin hileli diye hilesizlerde banlaniyor yani Pubg Banlata Oyuncu birakmiyor :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...