- Konuyu başlatan
- Moderatör
- #10,081
aka panic.rs
Kurucu
ayarlarız@LeftSpace flare gun ı esp de silah kategorisinde deilde rare item kategorisinde gösterme şansınız var mı? Bulunmasının kolaylaştırlması açısından
ayarlarız@LeftSpace flare gun ı esp de silah kategorisinde deilde rare item kategorisinde gösterme şansınız var mı? Bulunmasının kolaylaştırlması açısından
Helal be adamın dibisinayarlarız![]()
oturdum ağlıyorum yanigüncelleme geliyor admin ne düşünüyorsun @LeftSpace
oyun çıkalı sanki 20 yıl oldu kaç senedir düzeltmediniz ne ?aimbot çok fazla ıskalıyo kaç senedir bi düzeltemediniz gitti şunu hala hep aynı sorun makro falan ekleyin hileye kurşunlar hep kafanın üstünden geçip duruyo alemin aimi m16a4 ile 3 lü ateş edip kafadan tek atıyo makro özelliği sayesinde 250 300 metreden bile hedefi tutturuyo bizimkinin aimi 100 - 150 metreyi bile vuramıyor şu aimi güzel yapın azıcık sıktığımız kurşunlar hedefi tutsun
halfjasıfjsaoturdum ağlıyorum yani![]()
ayarlayabiliyosan esp nin first aid kit ve medkitleri göstermeme sorununuda düzeltirsen baya hoş olur bu arada sevildiğini unutma abiayarlarız![]()
I have this problem tooIt was working great and did wonders.. kudos the creator. but now after pubg maintenance 15th oct not loading up.. anyone facing the same issue ?
hileden hangi özellikleri aktif ediyosun da ban yiyon sürekli ben sadece esp kullanıyom sıkıntı yok ban yermıyım acabaBugun 5 hesabim banlandı 4 u 10 yil 1'i 3 ay yedi.
Memoruhacker kulanniyordum Ext aimbot vardi
1 hesabim evde yedim 4 hesabi farkli internet cafelerde yedim..
Arkadaslar bence 3-5 gun hic girmyin hileye Ne olur olmaz .. Memoryhackers en guvenilir hile ama pubg bubaralar cok baskı yapiyo banlandkca banliyor
Ext Aimbot ve Esp .. Hile kulanmayanlarda banlaniyor cok kez sahitnoldum.. Takim arkadsslarin hileli diye hilesizlerde banlaniyor yani Pubg Banlata Oyuncu birakmiyorhileden hangi özellikleri aktif ediyosun da ban yiyon sürekli ben sadece esp kullanıyom sıkıntı yok ban yermıyım acaba